Nemški nudist po plaži lovil divjo svinjo, ki mu je odnesla prenosni računalnik

Zabavno

10. 8. 2020, 11:07 | Aktualno

              Nemški nudist po plaži lovil divjo svinjo, ki mu je odnesla prenosni računalnik (foto: Shutterstock) Shutterstock

Pogumna in ljudi že vajena divja svinja je upala, da si bo ukradla košček pice, oddirjala pa je s prenosnim računalnikom.

Obiskovalka plaže ob jezeru, ki je dogodek fotografirala in objavila na svoji Facebook strani, je povedala, da se je nudist popolnoma strinjal, da fotografije objavi na spletu. In tako se sedaj lahko vsi zabavamo ob pogledu na golega kopalca, ki poskuša ujeti divjo svinjo in njena mladička.

Adele Landauer, avtorica fotografij, je ob objavi zapisala: »Narava udari nazaj.«

Pripetljaj se je zgodil ob jezeru Teufelssee v zahodnem Berlinu, kjer je sicer tudi zelo priljubljena in popolnoma legalna FKK (Freikorperkultur) plaža. Nič hudega sluteči nudist se je sončil na travi, ko je divja svinja, ki v teh koncih ni tako redek pojav, očitno opazila, da mnogi obiskovalci plaže jedo pico. Zato se je pognala v akcijo in zgrabila rumeno vrečko, misleč, da bo v njej hrana. A se je zmotila. Podurhala jo je s prenosnim računalnikom, lastnik pa se je gol in bos podal za njo.

»Ker je bil v vreči prenosnik, se je zelo potrdil, čeprav je bil v rojstnodnevni opravi,« je še zapisala Adele Landauer. Moški je med tekom za svinjo ploskal in kričal, dokler bežeča žival ni spustila vrečke. Ko se je nudist vrnil iz gozda z uspešno zaseženim prenosnikom, je prejel aplavz celotne plaže.