Playboy party

19. 11. 2007, 10:03 | Aktualno | Vir: Playboy

              1 (foto: Playboy) Playboy

1

Nebo nam ni bilo naklonjeno. Tisto sredo je padalo kot utrgano in v polarnem mrazu so zajčicam na vratih ljubljanskega kopališča Laguna Spa&Wellness drgetali kožuščki. A medtem ko so vabljivi bazeni skorajda ledeneli, je pod streho, v varnem zavetju Playboyevih deklet, temperatura nezadržno rasla.

1. »Zmago sem pričakovala.«

2. Nina Osenar in urednik Playboya Boštjan Jevšek. Vmes pa zajček. Na srebrni plaketi, ki so jo izdelali v Zlatarni Celje.

3. Čas za darila: Bojan Dovjak, direktor Interclass cars, d. o. o., podjetja, ki je Nino razveselilo z enoletno uporabo mazde MX-5.

4. Alma bo smučala na novih elankah. Pa ne samo ona. Prav nobena ni ostala praznih rok: bogatejše so za nove elanke, nakit Zlatarne Celje, kozmetiko Dior, ure DKNY, oblačila Nama, enoletno karto za fitnes in wellness v Laguna Spa&Fun ...

5. Najlepših pet. Dekleta sta oblekla Alenka Birk in Boris Arivuković za Emigrant, uredili pa so jih v frizeraju Las Vegas. Za ličenje sta poskrbeli Nina Logar in Katja Jerala.

6. Nina z velikim Naminim čekom. Za veliko denarja. In oblek.

7. Ninin novi MX-5 je stražila puhasta četica.

8. Brez dileme najlepša novinarka POP TV Nina Vidovič, ki ji moške družbe nikoli ne manjka.

9. Aleš Bravničar je Nino slikal prvi, Jarmo Pohjaniemi pa zadnji. Zaenkrat.

10. Kakšen parček! Mislimo seveda na Domna Jerančiča in njegovo Katjo Rodič, dekle novembra 2004, ne na kak drug parček ...

11. Vidmar Gregor, podjetje Etis , Bojan Dovjak in Tina Malešič, Toyota Adria.

12. Tudi zajčice so kdaj žejne. Na zdravje s penino Freixnet!

13. Fotograf Dean Dubokovič in Playboyev art direktor Gojko Zrimšek. Gospoda sodelujeta tudi poslovno, a tukaj nista govorila o delu ...

14. Naša prva: Tina Gorenjak in koreograf Igor Jelen.

15. Grešna Rebeka s plakatov v sendviču z uhlji.

16. Miša Stanko Lukašev, direktorica oglasnega trženja na Burdi, s svojim šefom, direktorjem Burde Tomažem Drozgom in Dejanom Turkom, direktorjem prodaje in marketinga na Simobilu.

17. Spraševali smo se, katera bo naslednja v Playboyu: skoraj že slečena miss Slovenije Sanja Grohar, fotomodel Katarina Jurkovič, Vanja Ivanovič ali miss Hawaiian Tropic Admira Muratovič. Odgovor najdete na sredini revije.

18. Navezovanje ameriško-slovenskih stikov: »sanjska« Nataša Kirn iz naše majske številke, koordinatorka Ana Lamut, Playboyev fotograf Jarmo Pohjaniemi, Bo Hitchcock, ki je fotografiral našo prvo playmate, Joy Behrman, in Bor Dobrin.

19. Opa! Marlenna in Vanja Ivanovič, ki se letos poteguje za naslov najlepše Slovenke.

20. Alya, najbolj odbita kombinacija večera.

21. Playboy brez Jacka? Jacka Danielsa? Ne gre!

22. Alma in Nataša. Kratko, golo, sočno ...

23. Konec mandata za Tino Lah (levo), Playboyevo dekle leta 2005. Zraven nje Dragana, dekle DJ Umeka.

24. Tomaž Drozg, urednik Playboya Boštjan Jevšek in Bogdan Žvanut, direktor MMS, d. o. o.

TEKST: B. B.

FOTO: Aleš Pavletič, Grega Gulin