Premierno za Auroro je občinstvo razgrel DJ Umek

DJ Umek navdušil z unikatnim DJ setom visoko nad Ljubljano

5. 10. 2020, 05:25 | Aktualno

              Premierno za Auroro je občinstvo razgrel DJ Umek (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Nastopil je za Auroro, novo online avdio-vizualno galerijo organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Prvi pojav Aurore nad Ljubljano je od doma spremljalo več tisoč gledalcev po vsem svetu.

Techno legenda DJ UMEK, je lovil prve utrinke Aurore nad Ljubljano. Aurora je nov online projekt, ki nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Portal je namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želite dostopati do glasbe in izjemnih vizualij, kadarkoli in kjerkoli, ne glede na čas, vreme ali ukrepe. 

Prvi prenos dogodka je potekal iz ekskluzivne rooftop terase Intercontinental hotela, ki je potekal v sodelovanju s Playboy Slovenija. UMEK je navdušil s svojim edinstvenim DJ setom, ki je skupaj s spektakularnimi lučmi potekal po sončnem zahodu.

Prenos je nemoteno spremljalo več tisoč ljudi iz 40 držav 

DJ UMEK se je iz rooftop terase javil v domove več tisoč gledalcev, ki so se vklopili v prenos v živo. Za nemoten prenos, v več kot 40 držav po vsem svetu, je poskrbel partner dogodka Telemach z NAJ OMREŽJEM. Že drugo leto zapored so za svoje mobilno in fiksno omrežje dobili laskavo priznanje mednarodnega podjetja Umlaut, po uporabniški izkušnji v Sloveniji. Tudi na Aurori so dokazali, da so zanesljivi, stabilni ter zagotavljajo nemoteno delovanje.

Promocijsko gradivo

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči 

Organizatorji Aurore načrtujejo mesečne livestream dogodke, kjer bodo na edinstvenih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji, predstavili številne izjemne DJ-je in VJ-je. Elektronsko glasbo bodo po sončnem zahodu povezali s spektakularnimi lučmi in vedno znova nadgrajevali svojo avdio in vizualno produkcijo, za katero želijo, da se sliši in vidi po vsem svetu.

Za več informacij spremljajte auroramusic.io ali Facebook stran @auroramusic.io.

Fotografije: promocijsko gradivo