Priljubljeni duhovnik, ki je vernike navduševal v času karantene, objavil svoj prvi vlog v novi župniji

14. 8. 2020, 12:42 | Aktualno
Priljubljeni duhovnik, ki je vernike navduševal v času karantene, objavil svoj prvi vlog v novi župniji (foto: YouTube Martin Golob) YouTube Martin Golob

Širna Slovenija ga je spoznala, ko je začel snemati vloge z različnimi tematikami, njegove maše na spletni strani v času karantene pa so imele na tisoče ogledov.

Po petih letih delovanja v Bohinju se je s 1. avgustom preselil na drugo delovno mesto - prevzel je župniji Grosuplje in Lipoglav.

V svojem 42. vlogu in prvem na novi lokaciji v Grosuplju je predstavil svojo novo cerkev svetega Mihaela.

Martin Golob je pred Bohinjem služboval v župnijah Zagorje ob Savi, na Vrhniki, Dolu pri Ljubljani in v Stari Loki pri Škofji Loki. V Bohinju je bila najdlje, pet let.

Ob premestitvi je v intervjuju za Siol.net povedal:

"Premestitve duhovnikov so nekaj normalnega in običajnega. Takšen način delovanja sem sprejel in sem tudi pripravljen na spremembe. Že ko sem prišel v Bohinj, sem vedel, da to ne bo za vedno moj dom. Zagotovo pa nobeno slovo ni vedno lahko, a za vsakim koncem pride nov začetek."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri