Šoping, kakršnega še niste doživeli, pa bi ga morali (vprašajte znane Slovence!)

1. 12. 2020, 09:11 | Promocijsko sporočilo
Šoping, kakršnega še niste doživeli, pa bi ga morali (vprašajte znane Slovence!) (foto: PROMO) PROMO

Spletno nakupovanje ste že usvojili, ampak to je več kot samo spletno nakupovanje – omogoča vam, da izberete resnično tisto, kar potrebujete in želite. Brez zgrešenih nakupov!

Slovo od zgrešenih nakupov

Ko nakupujete, se vedno soočate s kakšno dilemo, sploh če je v vprašanju več denarja. Obisk trgovine je zato lahko hitro stresno doživetje, kjer vam je nerodno razmišljati v nedogled in že tretjič v minuti prodajalcu zastaviti isto vprašanje ter obračati izdelek v rokah. Tako se včasih tudi odločite na vrat na nos in zamočite nakup.

Vse bi dali, da bi se lahko res v miru odločili in se izognili zgrešenemu nakupu! Še prej pa bi bilo dobro pridobiti kakšno utemeljeno mnenje in razmisliti, ali je izdelek čisto zares pravi za vas in vreden svojega denarja.

To vam zdaj prinaša Shoppster. Ste že slišali zanj? Gre za čisto novo izkušnjo 'šopingiranja' pri nas, saj Shoppster kombinira spletno trgovino Shoppster.com s televizijskim kanalom Shoppster TV, vam pa omogoča dolg razmislek v miru, ki ga lahko podprete s komentarji in testiranji ekipe voditeljev in tudi znanih slovenskih obrazov.

V 24-urnem programu oziroma v kratkih in zanimivih oddajah lahko do potankosti spoznate uporabno vrednost izbranih izdelkov, ki jih za vas preizkuša ekipa znanih voditeljev, saj vam pri nakupovanju iz domačega naslanjača pomagajo nekdanji smučar Jure Košir, voditeljica Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna, igralca Sašo Stojanov in Vesna Ponorac ter vplivnež Klemen Kopina.

Zaupajte znanim, ki z vami delijo mnenje

Jure Košir vam bo na primer pomagal pri izbiri najboljšega moškega urejevalnika brade, prave televizije za preganjanje dolgčasa ali pa hišnih pomočnikov, s katerimi bo vsako domače opravilo mala malica. Če iščete odlične male gospodinjske aparate ali pa izdelke, ki vam bodo olajšali pripravo kosila, pa je tukaj za vas srčna in topla televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki jo poznate iz številnih priljubljenih oddaj.

V svojih oddajah redno gostijo tudi priznane strokovnjake, ki ponudijo dodaten vpogled v delovanje izbranih izdelkov. Nedavno se je Tanji tako pridružil priznani chef Karim Merdjadi, ki je s peko slastnih jedi gledalcem prikazal prednosti ekskluzivne linije posod Bergner Origen, ki je na voljo na Shoppsterju.

Nakupovalni center v zavetju vašega doma

Shoppster vam torej nakupovalni center pričara kar doma. V ponudbi boste našli številne izdelke priljubljenih blagovnih znamk – vse od nakita in ur pa do kozmetike in izdelkov za dom. Kmalu bodo svoje linije predstavili tudi voditelji, izbira pa se bo še naprej širila, tako da boste na Shoppsterju zagotovo našli tisto nekaj, kar je resnično pravo za vas in kar preprosto morate imeti. Na voljo bodo tudi redne mesečne, tedenske in vikend akcije, ki bodo omogočale, da bodo izdelki na voljo po nizkih cenah.

Shoppster pa ponuja tudi bogato izbiro izdelkov lastne blagovne znamke, ki vam bodo olajšali življenje. Vam likanje ne diši? Tu najdete preprosto rešitev v obliki naprave, ki hkrati suši in lika oblačila. Iščete novega osebnega trenerja? Izberite Shoppsterjevo pametno uro!

Ta prva integrirana spletna in televizijska trgovina pri nas vam torej omogoča predvsem, da se z nakupom ne prenaglite in da se vedno odločite kar najbolj prav.
SHUTTERSTOCK

Preklopite na Shoppster! Shoppster TV si lahko ogledate na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini shoppster.com ali na družbenem omrežju YouTube ter v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14. Poleg nakupa na spletu lahko za naročilo izdelkov pokličete tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.