Ste zamudili Black Friday? Nič hudega, tu je še en dan s hudimi popusti!

Nova priložnost

25. 11. 2021, 05:00 | Aktualno
Ste zamudili Black Friday? Nič hudega, tu je še en dan s hudimi popusti! (foto: Profimedia) Profimedia

Tu je Cyber Monday!

Ste zamudili črni petek, se niste znašli v vsem tem vrvežu, vam je padel dostop do interneta ali pa niste našli tistega, kar ste želeli? Zdaj imate novo priložnost, ki se imenuje Cyber Monday oz. spletni ponedeljek. To je dan za spletno nakupovanje, ki vsako leto pridobiva na večji  popularnosti. Na prvi ponedeljek v decembru lahko kupite božična darila za svoje najbližje, nekaj za svoj dom ali pa sami sebe pocrkljate z nečim posebnim.

Prihranimo si dragocen čas za pomembnejše stvari

Super ponudbe spletnega ponedeljka nam bodo prihranile denar, čas in živce, ki jih pogosto izgubimo v kaotičnem predbožičnem obdobju, ko mnogi prelagamo nakupe na zadnjo minuto. Poleg daril moramo poskrbeti še za novoletno jelko, okraske, hrano in pijačo ter morda še kakšno praznično obleko in obutev. Priznajte, kolikokrat ste že nakupe odložili na zadnji teden tik pred božičem ali še huje na sam božični večer? Z nakupovanjem na spletni ponedeljek se lahko pred prazniki sprostimo, okrasimo domove, pečemo piškote in se družimo z družino in prijatelji.

Promocijsko gradivo

Izkoristimo priložnost, ki jo ponuja Cyber Monday

Tako kot na črni petek se je treba pripraviti tudi na ta famozni spletni ponedeljek. Najbolj primeren je za nakupovanje različnih elektronskih naprav, nekoliko starejših generacij tehnologije, pa tudi daril, ki jih lahko ta dan kupite tudi v/na Zalandu, kjer boste našli res ugodne popuste in nešteto privlačnih izdelkov. Vsekakor vam bo ostalo dovolj časa, saj se boste izognili  gneči v nakupovalnih središčih ter iz toplega zavetja doma, pobrskali po svojih najljubših spletnih trgovinah in poiskali svoje najljubše izdelke.

V vašem uporabniškem računu Zalando si ustvarite seznam želja. Tako boste imeli vse izdelke, ki jih želite kupiti, shranjene in hitro dostopne, ko se boste na spletni ponedeljek vrnili.

Ob začetku nakupovalne akcije se prijavite v svoj račun Zalando, preverite, ali so vaši najljubši izdelki znižani in le še zaključite s Cyber ​​Monday nakupom.

Nič lažjega, kajne?

Fotografije: Promocijsko gradivo in Profimedia