Telemach s certifikatom Družini prijazno podjetje

Novo potrdilo odličnosti

12. 1. 2021, 11:44 | Promocijsko sporočilo

              Telemach s certifikatom Družini prijazno podjetje (foto: Telemach) Telemach

Družba Telemach, eno vodilnih slovenskih telekomunikacijskih podjetij, je v novo leto vstopila z novim potrdilom o odličnosti, saj je prejela certifikat Družini prijazno podjetje.

Certifikat je Telemach prejel ravno v času, ko je zaradi nastalega položaja ob pandemiji koronavirusa usklajevanje družinskega in poslovnega življenja še bolj pomembno. Družini prijazna podjetja namreč spreminjajo kulturo in ozaveščajo posameznike, da uspešna kariera in družina nista nezdružljivi. Zato so v podjetju sprejeli ukrepe, ki bodo pripomogli h kakovostnejšemu in učinkovitejšemu usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja, kot so denimo gibljivi delovni čas, otroški časovni bonus, možnost dela od doma, druženje med zaposlenimi, izobraževanje vodij na področju usklajevanja dela in družine, razvoj socialnih veščin za vodilne, ponudbe za prosti čas itd.

S certifikatom je Telemach še korak bližje zagotavljanju čim večjega zadovoljstva na delovnem mestu, saj želijo v podjetju ustvariti okolje, v katerem se zaposleni počutijo kar najbolje. Na delovnem mestu namreč preživimo velik del svojega aktivnega življenja, za uspešen razvoj tako posameznika kot posledično podjetja pa so zelo pomembni zadovoljstvo in pripadnost, zavzetost, produktivnost ter motivacija zaposlenih.

Skrb za zaposlene je sicer pri Telemachu močno poudarjena že vse od začetka pandemije koronavirusne bolezni, saj so zanje poskrbeli tako z zaščitnimi sredstvi kot različnimi oblikami psihološke pomoči, še posebej pa so se posvetili tistim, ki delajo s strankami in so tako najbolj izpostavljeni nevarnostim okužbe.