To je razlog, zakaj Kliniki Svjetlost zaupajo tudi svetovni zvezdniki

14. 6. 2021, 08:00 | Promocijsko sporočilo
To je razlog, zakaj Kliniki Svjetlost zaupajo tudi svetovni zvezdniki (foto: Klinika Svjetlost) Klinika Svjetlost

Ivana Trump, Armand Assante, Franco Nero, Tim Roth, Rade Šerbedžija, Neda Ukraden in druge svetovno znane zvezde so svoje oči zaupali zagrebški Kliniki Svjetlost, kjer so se za vedno znebili težav z vidom. Zakaj so izbrali prav to kliniko in kaj so povedali po operaciji? 

Klinika Svjetlost

Ivana Trump, prva žena nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je opravila uspešno operacijo oči v zagrebški Kliniki Svjetlost in se za vedno znebila težav z vidom. Po operaciji je povedala:

»O vrhunski oftalmološki kliniki v Zagrebu so mi povedali prijatelji iz New Yorka, ki so bili tu operirani in so bili navdušeni nad storitvijo in strokovnjaki. Opazila sem, da je operacija opazno izboljšala kakovost njihovega življenja, zato sem po opravljenem pregledu tudi sama čakala ustrezen trenutek, da opravim poseg. Ta je bil hiter in neboleč, danes pa vidim brez očal in brez težav. Imam povsem drugačen in lepši pogled na svet, ki ga bom zdaj na novo odkrivala.«

Klinika Svjetlost

Ameriški filmski zvezdnik Armand Assante je zagrebško Kliniko Svjetlost izbral prav po priporočilu Ivane Trump, da bi se trajno znebil težav z vidom:

»Ko sem imel štiri dni prosto, sem se odločil priti na Hrvaško izključno zaradi vrhunskega strokovnjaka prof. dr. sc. Nikice Gabrića, da se znebim težav z vidom. Naravnost iz letala sem prišel v Kliniko Svjetlost in v manj kot dveh urah sem bil pregledan in operiran. Danes vidim popolno oziroma vidim, kot nisem videl v zadnjih desetih letih.«
Prof. dr. sc. Nikica Gabrić, ustanovitelj in direktor Klinike Svjetlost, je ob njegovi operaciji poudaril, da so Armandu v očesi vstavili multifokalni leči, s katerima se je trajno znebil dioptrije kot tudi začetne sive mrene, zaradi katere je videl 30 odstotkov slabše.

Klinika Svjetlost je vodilna oftalmološka ustanova v Evropi s šestimi izvrstnimi centri in 24 leti izkušenj. Do danes so opravili že več kot 150 tisoč operacij oči, zdaj pa ste na vrsti vi. Preverite, zakaj je Svjetlost najboljša izbira za vaše oči.

Franco Nero, svetovno znani italijanski igralec, se je prav po priporočilu dolgoletnega prijatelja in igralskega kolega Armanda Assanteja odločil za operacijo oči v tej hrvaški kliniki. Franco, znan po vlogah v filmih, kot sta Bitka na Neretvi in Django, je ob tem povedal:

Klinika Svjetlost


»Glede na Armandovo izkušnjo in njegovo navdušenost nad prof. Gabrićem in timom Klinike Svjetlost sem se odločil znebiti težav z vidom. Najsrečnejši sem, ko sem na setu. Popolnoma sem posvečen svoji največji ljubezni, igranju, a do zdaj mi je težave povzročal slab vid, z leti pa je bilo vse huje. Danes teh težav nimam več, popolnoma vidim svet okoli sebe.«

Klinika Svjetlost

Britanski igralec Tim Roth, znan po vlogah v kultnih filmih Quentina Tarantina, je iz Liverpoola priletel v Zagreb, da bi se za vedno znebil težav z vidom. Prof. Gabrić in njegov tim sta gospodu Rothu in njegovi ženi Nikki vstavila najnovejšo generacijo multifokalnih leč z razširjenim razponom vida, Synergy, ki so dostopne izključno v Kliniki Svjetlost. Oba sta že nekaj ur po posegu videla odlično.

»Vse življenje sem verjel, da slabo vidim na levo oko oziroma da vidim manj kot 30 odstotkov ... Obiskal sem številne zdravnike v Kaliforniji in Angliji, ki so me prepričevali, da za to ni rešitve, zdaj pa po dveh urah, preživetih v Svjetlosti, prvič v življenju odlično vidim na to oko. Preprosto neverjetno!« je bil navdušen Tim.

Oftalmološka Klinika Svjetlost je edina zasebna klinika na Hrvaškem in edina specialna bolnišnica za oftalmologijo. Kliniki je bila dodeljena tudi nagrada Star Diamond Award kot priznanje za izvrstnost na področju oftalmologije.