Nenavaden, a hvalevreden pristop: Vrečko prinesite, popuste odnesite!

29. 1. 2020, 08:00 | Promocijsko sporočilo
Nenavaden, a hvalevreden pristop: Vrečko prinesite, popuste odnesite! (foto: PROMO) PROMO

Kot podjetje, ki s svojo poslovno kulturo nenehno skrbi za dobrobit družbe in vedno daje poudarek ohranjanju narave, se je JYSK s svojo novo akcijo odločil za nenavaden pristop.

Z akcijo Vrečko prinesite, popuste odnesite! bo od 30. januarja do 2. februarja letos nagradil vse, ki želijo prispevati k ohranjanju narave.

Vse, kar morate storiti, je nakupovati v JYSK-u z lastno vrečo za večkratno uporabo ali kakršnokoli drugo vrečo in si tako prislužiti 10 % dodatnega popusta na vse izdelke, ki jih zložite v vrečo. Zanimivo je, da bo dodaten popust veljal tudi na aktualne akcijske popuste, ki jih ima JYSK v svoji ponudbi.

JYSK daje s tem hvalevrednim sporočilom edinstven primer družbi, kako pozitivno vplivati na odgovorno vedenje kupcev do okolja in ga varovati pred vrečkami za enkratno uporabo, ki bi sicer končale zavržene v naravi.

»V Sloveniji se zavedanje o škodljivosti vrečk za enkratno uporabo šele prebuja, s to pobudo pa želimo aktivno vplivati na družbo in pokazati, kako pomembno je to. Zaradi proizvodnje plastičnih vrečk se porabljajo naravni viri in energija, kup smeti pa pomeni veliko nevarnost tako za rastline in živali kot za vse nas,« je izjavila Vesna Kukić Lončarič, generalna direktorica JYSK Slovenija, Hrvaška, BiH in Srbija.