Žena legendarnega pevca Miše Kovača se je oglasila po slabih novicah

Slabo zdravstveno stanje hrvaškega pevca

29. 11. 2021, 11:01 | Aktualno | Piše: Ž.A.

              Žena legendarnega pevca Miše Kovača se je oglasila po slabih novicah (foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot

Na portalu N1 smo zasledili komentar Lidije Kovač, soproge legendarnega pevca Miše Kovača, ki se je v zadnjih dneh soočal s slabim zdravstvenim stanjem. Lidija se je vsem oboževalcem zahvalila za skrb.

Slabo zdravstveno stanje Miše Kovača

Kot poročajo na N1, je zdravstveno stanje hrvaškega pevca Miše Kovača v zadnjih dneh polnilo hrvaške medije. V sredo zvečer je po njega prišlo reševalno vozilo in kasneje so ga tudi hospitalizirali, saj je imel dva dni visoko temperaturo.

Hrvaški mediji so vzbudili strah in poročali, da naj bi imel hujšo obliko pljučnice, ampak se je kmalu oglasila soproga Lidija in oboževalce pomirila.

Preberite tudi: Svet pretresla žalostna novica o smrti le 41-letnega svetovno znanega modnega oblikovalca
Sporočilo njegove soproge Lidije

Lidija Kovač je za portal Dalmacija dejala: 

“Počuti se dobro, po terapiji z antibiotiki ga bodo poslali domov." Več o njegovem zdravstvenem stanju ni povedala, je pa pojasnila, da so ga sprejeli zaradi suma pljučnice, vendarle so ugotovili, da ni hujšega stanja. Oboževalcem se je zahvalila za prijazna sporočila in izkazano skrb.

Priporočamo tudi: Ta teden na Instagramu: Tjaša Hrovat predstavila hčerko, Ilka Štuhec na dilcah in Luka Donćić nazaj na parketu

Vir: n1info.si