J. Z. | 20. 8. 2022, 11:19

Hrvat se je pohvalil z velikim uspehom: v le nekaj dneh razprodal zelo DRAGE avtomobile

Facebook/Mate Rimac/Profimedia/fotomontaža
Hrvat se je pohvalil z velikim uspehom: v le nekaj dneh razprodal zelo DRAGE avtomobile (foto: Facebook/Mate Rimac/Profimedia/fotomontaža)

Lastnik tovarne Bugatti Rimac je svojim sledilcem predstavil nov model, ki je v celoti razvit in izdelan pri naših južnih sosedih. Zanimanje kupcev je bilo tako veliko, da nakup ni več mogoč. 

Uspešni Hrvat Mate Rimac se je pohvalil z velikim uspehom svojega podjetja - sledilcem je na Facebooku predstavil nov Bugattijev model W16 Mistral. To je uradni prvi mocel, ki so ga v celoti načrtovali in izdelali v njegovi novi družbi Bugatti Rimac. 

"Gre za zadnjega te vrste, preden preidemo na novo generacijo hibridnih modelov. Izdelali jih bomo le 99, vsak bo stal pet milijonov evrov," je napovedal  33-letnik.

Prejšnji teden so nov model predstavil obstoječim kupcem, ki jim je bil tako všeč, da so vsi avtomobili že razpordani.

Dodal je, da so vsi njihovi avtomobili trenutno razprodani. "Novega Bugattija danes ne morete naročiti. Čestitam celotni ekipi za ta uspeh," je zapisal na Facebooku. 

Facebook/Mate Rimac

V komentarjih pod objavo je pojasnil, da bo imel novi avtomobil 1600 konjskih moči, to pa je tudi zadnji Bugattijev model, ki še nima električnega pogona

Pod objavo pa so se zvrstili številni komentarji, ki so hvalili uspešnega Hrvata. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.