11. 11. 2020, 16:00 | Promocijska objava

Izjemna trojna kamera, nove živahne barve in vrhunske inovacije: to je novi Samsung Galaxy S20 FE pametni telefon

Promocijsko gradivo Samsung

Samsung Electronics predstavlja novo posebno različico Galaxy S20 FE - vrhunski pametni telefon, ki vključuje številne inovacije, ki so za uporabnike Galaxy pametnih telefonov najpomembnejše.

Samsung je združil priljubljene inovacije Galaxy S20 pametnih telefonov, vključno z gladkim drsenjem po zaslonu, kamero z umetno inteligenco, naprednim čipovjem, izjemno hitro povezljivostjo, zmogljivo baterijo in razširjenim polnilnikom, s pomočjo svojih uporabnikov pa tako ustvaril Galaxy S20 FE pametni telefon.

Nenehno komuniciramo z uporabniki in od njih prejemamo povratne informacije. Tako smo izvedeli, kaj jim je najbolj všeč pri Galaxy S20 pametnih telefonih, katere funkcije najpogosteje uporabljajo in kaj si želijo pri novem pametnem telefonu,” je dejal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. “Galaxy S20 FE je najnovejši član Galaxy družine in predstavlja začetek dobe novih uporabniških izkušenj, ki so oblikovane tako, kot si uporabniki želijo.”

Izrazite se

Dandanes je zajemanje posnetkov in njihovo deljenje najbolj priljubljeni način izražanja. Galaxy S20 FE vključuje profesionalno glavno kamero in Selfie kamero z 31 milijoni slikovnih pik, ki vključuje tehnologijo tetra-binninga.

Veliki slikovni senzorji, obdelava več kadrov, Nočni način, Vesoljna povečava in orodja za urejanje vsebin - vse to bo vaše fotografije in videoposnetke poneslo na novo raven. Galaxy S20 FE pa bo popolnoma dopolnjeval tudi vaš osebni slog - elegantna zasnova je namreč na voljo v kar šestih živih barvah, odlikuje pa ga teksturiran učinek meglice, zato bodo prstni odtisi po uporabi manj vidni.

Promocijsko gradivo Samsung

Počnite, kar si želite

Pametni telefoni so čedalje bolj v središču našega življenja, zato morajo nuditi izjemno uporabniško izkušnjo - od oblikovne zasnove do zmogljivosti.

Samsung Galaxy S20 FE je opremljen z naprednim procesorjem in 5G povezljivostjo, pri gledanju videoposnetkov ali igranju iger pa ne bo prihajalo do zamud, saj nudi 16,51-centimetrski brezkončni-O Super AMOLED zaslon s 120 Hz hitrostjo osveževanja. Enostavno se poveže tudi z Galaxy ekosistemom naprav, kot sta Galaxy Buds Live in Galaxy Fit2.

Promocijsko gradivo Samsung

Bodite brez skrbi

Tehnologija se vedno razvija, zato boste uporabniki Galaxy S20 FE prejeli tri nadgradnje Android operacijskega sistema, ki bodo vedno zagotavljale najvarnejšo zaščito in najnovejše Samsung funkcije.

Ker pa je življenje lahko nepredvidljivo, je Galaxy S20 FE odporen na vodo in prah, opremljen pa je tudi s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan in zmogljivim procesorjem, nudi pa tudi Super hitro polnjenje - tako boste popolnoma brezskrbni, ne glede na to, kaj počnete ali kje ste.

Za več informacij in nakup kliknite TUKAJ.

Promocijsko gradivo Samsung

Zagotovite si darilo

Nikoli ni bil boljši čas za nakup enega izmed izjemnih telefonov Samsung. Če se zdaj odločite za nakup telefona Samsung S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra 5G, Note20, Note20 Ultra 5G, Fold, Z Flip ali Z Fold2 5G, dobite za darilo prekrasno uro Galaxy Watch 46 mm srebrne barve. Dobro razmislite in izberite telefon, ki najbolje ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu, ter uživajte v darilu, ki bo odličen dodatek k telefonu. Promocija traja do 22. 11. 2020 oz. do razprodaje zalog.

Več na samsung.si.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.