26. 3. 2023, 08:36 | Vir: Avtomagazin

VIDEO: Posnetek nespametnega voznika se po spletu širi kot požar (ne boste verjeli, kaj je storil)

Profimedia/Youtube/Daily Car Fails/fotomontaža

Voznik se je z avtomobilom želel povzpeti na stopnice, a ... 

Nismo bili zraven, a bolj, ko si ogledujemo posnetek, ki je zaokrožil po spletu, manj nam je jasno, kaj je skušal voznik tega ubogega Smarta doseči. No, precej jasno je, da se je želel povzpeti po stopnicah.

Vprašanje je le, ali je resnično mislil, da mu bo to uspelo. Če je odgovor "da", potem se le redkokdo lahko kosa s to mero optimizma.

Precenil sposobnosti 

Voznik na posnetku je očitno precenil sposobnosti svojega malega Smarta in se z njim povzpel kar po stopnicah. Smart je resda mestni avtomobil, a dvomimo, da so imeli oblikovalci pri zasnovi tega mini vozila v mislih to situacijo.

Na posnetku, ki je objavljen na platformi YouTube, je namreč mogoče videti voznika, ki s Smartom zapelje na pločnik in pospeši, z namenom, da bi zapeljal navzgor po ozkih stopnicah.

Ker se njegov načrt izjalovi, poskusi ponovno, a pri tem trči v kovinska vrata.

V naslednjem poskusu mu nekdo celo pridrži vrata, da ne bi bila škoda še hujša. Voznik Smarta nato zapelje nazaj na cesto in pri tem skorajda povzroči nesrečo, a kot da to ni dovolj, poskusi ponovno. Tokrat pride dlje, a težko je verjeti, da je zmagovalec tega izziva on sam. Njegov avtomobil zagotovo ne.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.