14. 4. 2019, 12:00 | Vir: Playboy

Gumijasti tepihi: V naš avtomobil sodi samo najboljše!

Gledring

V avtomobilu preživimo velik del svojega življenja, zato je dobro počutje v njem še kako pomembno. Urejena in čista notranjost je pogoj za prijeten ambient, ko se odpeljete v službo ali na daljšo pot. Zlasti pozimi, ko so razmere bolj ekstremne in še hitreje umažemo notranjost avtomobila, za dobro počutje poskrbimo s trpežnimi in praktični gumijasti tepihi, izdelani po meri avtomobila, in s koriti za zaščito prtljažnika priznanega slovenskega podjetja Gledring s 70-letno tradicijo. Gledringovi izdelki so bili v letu 2018 nagrajeni s prestižno nagrado za kakovost in design revije Autobild.

VELIKA DODANA VREDNOST TEPIHA, IZDELANEGA PO MERI VOZILA

Gledringovi tipski tepihi so izjemno praktični, a pri Playboyu moramo kot ljubitelji lepote najprej vendarle poudariti njihovo estetsko plat, saj se ti tepihi zlijejo s celostno podobo avtomobila in mu dajejo eleganten videz. Njihova prednost pa seveda ni le v tem, da se popolnoma prilegajo vsakemu posameznemu modelu avtomobila, ampak tudi to, da nimajo ostrih robov. To pomeni, da se ne zatikajo ob čevlje in da jih je lahko čistiti, ker se umazanija ne skrije v nedosegljive kote. V ta namen je podjetje razvilo namensko čistilo za suho pranje tepihov Gledring. Zdržljivost tepihov je zaradi visokokakovostne gume nadpovprečna (povprečno 150.000 kilometrov), naraven material pa je prijetnega vonja, kar stranke zelo pohvalijo.

KAJ PA PRTLJAŽNI PROSTOR?

V prtljažniku avtomobila ne vozimo samo elegantnih in čistih potovalnih kovčkov, ampak tudi smuči, pohodne čevlje, otroški voziček, v njem na piknik odpeljemo drva in še kaj, zato si olajšajmo življenje in predvsem prihranimo zoprno čiščenje prtljažnika tako, da ga zaščitimo s posebnim koritom, ki se tako dobro prilega prtljažniku, da je videti kot originalni del avtomobila. Korito za prtljažnik Gledring sestavljajo trije ključni elementi. Odlikujejo ga visok in eleganten zunanji rob, ki se hermetično zapre ob stranice prtljažnika, ter nizek notranji rob skupaj s členi, ki dodatno preprečujejo pretakanje tekočin, umazanije ter drsenje tovora. Pohvaliti moramo tudi to, da je korito narejeno iz patentiranega materiala rubbasol, ki ga je Gledringov lastni laboratorij razvil v sodelovanju s tremi zunanjimi laboratoriji. S sintezo plastike in gume so združili dobre lastnosti obeh materialov, se pravi prožnost gume in vzdržljivost plastike. S tem so dosegli manj odpadka pri izdelavi, manjšo težo in prijaznost do okolja. Za rubbasol so prejeli vse potrebne certifikate, ki kupcu zagotavljajo neoporečnost, med drugim tudi prehransko.

DOGGYMAT ZA IDEALNO ZAŠČITO PRTLJAŽNIKA

Gledring se lahko pohvali tudi s patentiranim tepihom, ki se ga namesti na korito in s katerim prekrijete odbijač, da ga zaščitite pred praskami in poškodbami – na primer pri skoku psa v prtljažnik, pri obuvanju pohodnih ali smučarskih čevljev, pri preoblačenju Playboyeve zajčice ... Doggymat lahko namestite tudi na drugo stran korita in z njim zaščitite hrbtno stran zadnjih sedežev.

FOTO Glendring

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.