15. 9. 2021, 14:34

Prihaja Avto Magazin TV: testi novih avtomobilov odslej tudi v videu!

Nik Gradišnik
Prihaja Avto Magazin TV: testi novih avtomobilov odslej tudi v videu! (foto: Nik Gradišnik)

V redakciji Avto Magazina bodo svojo legendarno tiskano izdajo in priljubljen spletni portal za avtomobilistične navdušence  po novem popestrili še z video formatom. V sredo, 22. septembra, bo z video testom ekskluzivnega Audija e-trona GT štartal Avto Magazin TV!

Prva sezona bo osredotočena na informativne in slikovite avtomobilske teste, takšne, kot ste jih od Avto Magazina že vajeni.

Podrobno predstavitev avtomobilov bodo pestrile tehnološke razlage, pronicljive ugotovitve voditeljev, izpostavili smo dobre in slabe lastnosti, pogledali v vsak kot kabine in prtljažnika ter dodali nekaj uporabniških nasvetov. V tej sezoni bodo avtomobilski testi in vsebine objavljene enkrat tedensko, med sezono pa lahko pričakujete še nekaj presenečenj, ki bodo popestrila dogajanje.

O svežih video vsebinah bo ekipa Avto Magazina sproti obveščala tako v reviji kot na Avto Magazinovem spletnem portalu.

Video vsebinam boste lahko sledili na Youtube kanalu AvtoMagazinSi. kjer vam bodo na voljo tudi ekskluzivni vpogledi v zakulisja snemalnih dni in napovedniki, izbrane najboljše trenutke pa bodo ponudili tudi na socialnih omrežjih.

Premiera prve sezone bo v sredo, 22. septembra 2021.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.