13. 8. 2018, 12:31 | Vir: Playboy

Sreči je ime Harley-Davidson!

Jani Nendl
Sreči je ime Harley-Davidson! (foto: Jani Nendl)

Ime festivala je MotörCity, zato je jasno, da imajo na njem motocikli prav posebno mesto. Glasbeni dogodek, ki bo med 16. in 19. avgustom odmeval v Tolminu, bo tako kot lani enega od obiskovalcev osrečil s prav posebnim lepotcem.

Lani je bil to kostumizirani blueberry bomber, letos pa bo srečne/srečnica sedel /sedla na novega, ekskluzivnega Harleyja-Davidsona Forty-Eight anniversary.

Anniversary je legend blue denim barvna različica klasike s posebno grafiko, izdelana ob veličastni 115-letnici znamke Harley-Davidson. Anniversary je sicer izdelan v značilnem buldog videzu in predelan s posebno kolekcijo originalnih Harley-Davidsonovih dodatkov. Poganja ga klasično štiritaktno 1200-kubično srce evolution. Le 2400 takšnih motociklov so ob tej priložnosti poslali na trg in enega bodo podarili naključnemu lastniku/lastnici festivalske ali enodnevne vstopnice za soboto, 18. avgusta. Da pa je to resnično glasbeni festival za vse ljubitelje motornih enoslednih vozil, potrjuje tudi to, da imajo vsi vozniki motociklov in starodobnikov prost vstop. Tako sredi avgusta le zajahate svojo mrcino in jo peljite na sprehod v Tolmin, kjer si boste uhlje napasli na bluzovsko-rokovskih napevih Laurenca Jonesa, Popa Chubbyja, Stray Trainov in številnih drugih. Želimo vam vso srečo pri žrebu! Za enega harleyja pa že še imate prostor v garaži, mar ne?

TEKST Darjo Hrib 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.