22. 4. 2020, 12:47 | Promocijska objava

Kako do nakupa avtomobila preko spleta?

promocijski materiali
Kako do nakupa avtomobila preko spleta? (foto: promocijski materiali)

Razmah digitalizacije prinaša številne novosti in tako lahko tudi v Sloveniji opravite nakup avtomobila preko spleta. Za to potezo se je namreč že v lanskem letu odločilo podjetje Avto Aktiv d.o.o.

V podjetju Avto Aktiv d.o.o., ki je pooblaščeni prodajalec in serviser za avtomobile BMW, Mini, Suzuki, Jaguar in Land Rover ter Toyota, lahko pridete do novega avtomobila kar preko spleta in brez stika.

Glavna prednost tega spletnega nakupa je hiter in transparenten nakup. Omogoča ogled vseh vozil na zalogi, poleg tega pa zelo hitro dobite vse želene informacije. Hkrati pa se, če želite, lahko dogovorite za točno določen termin obiska pri njih in se s tem izognete morebitnemu čakanju v salonu na prostega prodajnega svetovalca.

Vse skupaj poteka zelo preprosto, saj za nakup potrebujete vsega pet korakov, oziroma klikov z računalniško miško. Preverite TUKAJ.

Pri Avto Aktivu bodo spletno ponudbo vozil v bližnji prihodnosti še nadgradili in ponudili uporabniku še bolj prijazno uporabo. Eden prvih korakov bo dodatna možnost pri filtriranju vozil po modelih in po lokaciji, kjer se vozilo nahaja. Bodisi v salonu v Trzinu, Kranju, Kopru, Novi Gorici ali pa MINI salonu v Ljubljani.

promocijski materiali

Nakup je brez tveganja

Za stranke takšen nakup ne predstavlja nobenega tveganja. Vse, kar morate storiti je, da preko spletnega obrazca preprosto posredujete svoje zanimanje za določeno vozilo izbranemu prodajnemu svetovalcu, z željo po dodatnih informacijah. Ta vas nato  pokliče in v videu predstavitvi avto. Potem, ko prejmete vse informacije o avtomobilu, le še enostavno potrdite prodajalcu svojo izbiro.

Na spletni ponudbi se izbrano vozilo označi kot rezervirano, kupcu pa posredujejo pogodba v podpis. Po prejemu pogodbe je vozilo označeno kot prodano.

promocijski materiali

Prodajni svetovalec stranki skozi celoten proces nudi vso pomoč in vse informacije. Prav tako pomaga pri ureditvi financiranja, oziroma se individualno dogovori o samem plačilu vozila. Seveda se kot zainteresirana stranka lahko s prodajnim svetovalcem dogovorite tudi za termin sestanka in obisk salona.

Možen je tudi ogled vozila v salonu in testna vožnjo v kolikor je tak avto v testni floti. Po ureditvi vseh formalnosti, se s prodajnim svetovalcem dogovorite le še o datumu prevzema vozila.

Celotno ponudbo avtomobilov na zalogi najdete na www.avto-aktiv.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.