7. 12. 2020, 18:00 | Promocijska objava

Kupujete nov avtomobil? To so 3 stvari, ki jih mora imeti vaše vozilo

Profimedia
Kupujete nov avtomobil? To so 3 stvari, ki jih mora imeti vaše vozilo (foto: Profimedia)

Varnost, udobje in čistejši motor so tri stvari, ki naj jih ima vaš jekleni konjiček, in hkrati opisujejo svežega Volkswagen Tiguana, ki vas bo navdušil.

Preskok na vseh bistvenih tehnoloških področjih

Volkswagen je Tiguana elektrificiral z novim, najsodobnejšim priključno­hibridnim pogonom, prav tako pa bo SUV zdaj prvič na voljo v samostojni izvedbi Tiguan R. Strokovnjaki za visoko zmoglji­vost pri podjetju Volkswagen R so za ta izjemno dinamični avto razvili nov štirikolesni pogon z razdelilnikom navora, ki s prilagodljivo porazdelitvijo moči med zadnjima kolesoma omogoča povsem novo vozno dinamiko športnega terenca.

Z mislijo na okolje 

Volkswagnovi turbodizelski motorji se z novo tehnologijo 'twindosing' uvrščajo med najčistejše motorje z notranjim zgorevanjem na svetu. Ob nizki porabi goriva boste z enim polnjenjem prišli še dlje.

Pri tem boste lahko uživali v udobju na še višji ravni. Z novim sistemom Travel Assist zdaj do hitrosti 210 km/h vozite ob pomoči asistenčnih sistemov kar na dolgih poteh poleg varnosti prinaša manj utrujenosti za volanom, ki je mimogrede tudi povsem nov z upravljanjem na dotik.

Prijeten tudi na pogled

Na velikih barvnih zaslonih pred voznikom in na sredinski konzoli boste lahko nastavljali avto po vaši želji in uživali v infotainment sistemih najnovejše generacije s povsem novim naborom spletnih storitev in funkcij. Novost v ponudbi je tudi opcijski 480-wattni avdiosistem proizvajalca Harman Kardon za popolni užitek v vožnji medtem ko vas obdaja najljubša glasba.

Od zunaj lahko novega Tiguana med drugim prepoznate po spremenjeni obliki sprednjega dela z novo mrežo hladilnika, ki zaznamuje Volkswagnove SUV-je in nakazuje sorodstvo z modeli, kot je večji Touareg. Novi inteligentni LED žarometi pa še bolje razsvetljujejo temo in dodajo prestižni izgled avtomobilu.

Novi Tiguan je, tako kot že njegovi predhodniki, zelo vsestranski. Pristen SUV z visoko priklopno obremenitvijo in Volkswagen, ki je dorasel vsem situacijam, ki jih prinaša avtomobilsko življenje.

Več preberite na www.volkswagen.si.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.