21. 10. 2021, 13:00 | Promocijska objava

Že poznate Galaxy ekosistem? To so štiri čudovite naprave, ki so pripravljene za vsak izziv

Promocijsko gradivo

Preklopna mobilna izkušnja postaja del vsakdana, tretja generacija zložljivih pametnih telefonov Samsung Galaxy Z serije pa prinaša številne novosti in izboljšave, med drugim tudi certifikat za vodoodpornost IPX8 in način Flex, ki omogoča maksimalno produktivnost in večopravilnost ne glede na to, kje ste.

Zdaj ni več potrebno delati kompromisov z velikostjo telefona in velikostjo zaslona. Nova generacija pametnih telefonov Galaxy Z se ponaša z novo opravilno vrstico, ki omogoča lažje prehajanje med aplikacijami brez vračanja na domači zaslon. Večopravilno okno Multi-Active Window pa nudi prostor do trem aplikacijam.

1) Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Ta telefon vam omogoča, da v enem trenutku pišete večpredstavnostna sporočila na 6,2-palčnem zaslonu, v naslednjem pa že uživate v vseh prednostih, ki jih prinaša odprti 7,6-palčni zaslon Infinity Flex. Na njem lahko brezskrbno delate z aplikacijami, kot so Microsoft Teams, gledate videoposnetke in priljubljene filme ali serije. Branje in pisanje je možno v vseh položajih, saj se Galaxy Z Fold3 5G odpre kot knjiga. Zaslon lahko enostavno razdelite na dva dela in opravljate več aktivnosti hkrati.

To je posebej uporabno za številne poslovneže, ker vašo elektronsko pošto na primer lahko odprete na enak način kot na namiznem računalniku. Lahko se tudi pridružite videoklicu na zgornjem zaslonu naprave, medtem ko pregledujete zapiske s sestanka na spodnjem. Vse to vam bo olajšalo pisalo S Pen, ki je sedaj kompatibilno s telefonom Samsung Galaxy Z Fold3 5G, in vam še pohitrilo ter olajšalo proces ilustriranja in predstavitev.

Marko Grilc za Samsung Galaxy Z Fold3 5G pravi, da je uporabniška izkušnja pametnega telefona s tako velikim ekranom na popolnoma novem nivoju.

"Galaxy Z Fold3 5G je za nekoga, kot sem jaz, ki je cel dan v pogonu, top pametni telefon! Imeti telefon, ki se v žepu na smučišču med boardanjem ali pa sredi gozda med bajkanjem lahko spremeni v tablico, je res neprecenljivo. Od snemanja videov in ustvarjanja neverjetnih fotografij z zaprtim Foldom, do obdelave le-teh s S penom in pa praktično imeti potujočo pisarno na dlani z odprtim, je res neverjetno," pove Marko.

"Najbolj zanimivo mi je to, da je vse skupaj povezano v celoto, ki me spremlja skozi vse aktivnosti v dnevu. Glede na to, da večino dneva preživim v akciji pri različnih športih, lahko cel čas opazujem koliko in na kakšen način sem treniral. Mislim pa, da ima moja ura pokvarjeno funkcijo body fat, ker mi ves čas kaže, da je čas, da izpustim kakšen burger," se pošali Grilc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grilc (@grilo)

2) Galaxy Z Flip3 5G

V zadnjih letih je postalo samoumevno, da je večji telefon tudi boljši. Galaxy Z Flip3 5G izpolnjuje oba standarda!

Ko je zložen, meri le 4,2 palca in stane tudi v najmanjši žep. Na zloženem telefonu Galaxy Z Flip3 5G lahko berete sporočila, poslušate glasbo, fotografirate ali preverite prispela obvestila. Vse to na 1,9-palčnem zaslonu. Ko ga razprete, dvourni film ne bo več trajal več kot tri ure zaradi stalnih prekinitev, da bi odgovorili na sporočilo. Na telefonu Galaxy Z Flip3 5G ne boste zgubljali časa, saj lahko razdelite zaslon, tako da ne spregledate scene iz filma in istočasno preberete pravkar prejeto sporočilo.

3) Galaxy Buds2

Seriji Galaxy Z se pridružujejo slušalke Galaxy Buds2 – zasnovane za udobno prileganje, ves dan omogočajo premijsko kakovost zvoka, da se lahko posvetite trenutku, kjerkoli že ste.

Kot del ekosistema Galaxy so popoln partner vašemu Galaxy pametnemu telefonu, tablici ali pametni uri.

Ste že član Samsung Lounge programa lojalnosti?

Samsung Lounge program lojalnosti vam bo odprl vrata v svet fenomenalnih popustov, ponudb in presenečenj, ki so jih zasnovali za zveste Samsung uporabnike.

Vsopite v Samsung svet privilegijev in več podrobnosti o tem, kako deluje Samsung program lojalnosti ter kako izkoristiti številne ugodnosti odkrijte TUKAJ.
Promocijsko gradivo

4) Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic

Pametne ure Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic odlikuje najbolj inovativna funkcija doslej, senzor BioActive 3v1. Z enim samim čipom zagotavlja visoko natančnost merjenja in zagotavlja, da v le nekaj klikih ugotovite svoj krvni tlak in atrijsko fibrilacijo - nepravilen srčni utrip, izmerite raven kisika v krvi in izračunate celotno sestavo svojega telesa. Ponuja vam tudi popolnoma prilagojen pristop k vsakodnevnemu spremljanju fitnes aktivnosti, vnosa kalorij in vode. Olajšajte si dinamičen vsakdan in kar je najpomembneje - poskrbite za svoje zdravje! In ne samo to.

Serija Galaxy Watch4 vam omogoča, da z napredno funkcijo Sleep Scores izvedete vse potrebne informacije o spanju - pozorno lahko spremljate ritem spanja, zaznavate smrčanje in spremljate raven kisika v krvi med spanjem. Pametne ure Galaxy Watch4 vas bodo navdušile tudi kot popoln modni dodatek, saj sodobno obliko pametnih ur Samsung dopolnjujejo tudi trendovske barve paščkov - pri Galaxy Watch4 Classic sta to srebrna in črna, pri Galaxy Watch4 pa črna, srebrna in zelena. Ob takšni izbiri boste z lahkoto dopolnili svoj videz za vsako priložnost. To lahko storite tako, da zamenjate pašček, še lažje pa je, če izkoristite vse prednosti sodobne tehnologije, saj lahko menjate tudi zaslon ure. Izbirate lahko različne barve, teme in „widgete“, za ozadje pa si lahko nastavite tudi katero od svojih fotografij. Možnosti so z novo serijo Galaxy ur neomejene.

Naj napredna izkušnja novih naprav Galaxy Z postane tudi del vašega vsakdana! Za več informacij obiščite www.samsung.si in se prepričajte, da je prihodnost preklopna.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.