Ko smo nezadovoljni, je čas za spremembe v življenju. Eno veliko lahko naredimo takoj!

8. 9. 2020, 20:35 | Promocijsko sporočilo
Ko smo nezadovoljni, je čas za spremembe v življenju. Eno veliko lahko naredimo takoj! (foto: Shutterstock) Shutterstock

Življenje nam ves čas daje namige in nas opominja, če delamo nekaj narobe. Včasih bolj milo, drugič bolj ostro. Opozarja nas, vse dokler ne vidimo jasno, kaj je tisto, kar moramo spremeniti, in to tudi storimo. 

Če želite nekaj spremeniti in napredovati na bolje, je ena izmed dobrih poti odločitev za dodatno izobrazbo. Tudi če že dolgo niste več študent.

Kariernemu uspehu naproti

Ne glede na to, na kateri točki ste ta trenutek v karieri, vedno so vam odprta vrata, da se premaknete naprej, na bolje. Najbolj optimalna pot za to pa je brez dvoma primerna izobrazba. Naš predlog? Izobrazite se na določenem področju, ki zagotavlja široko paleto delovnih mest.

Kaj pravite o menedžmentu?

Morda je pravi izziv za vas menedžment. Ko razvijete pravo podjetniško miselnost, boste lahko začeli uspešno uresničevati svoje poslovne ideje, pred tem pa morate pridobiti še poslovne in upravljalske veščine. Razviti morate spretnosti, ki jih potrebujete za vodenje osebja, podjetij in organizacij. 

Teoretične in praktične menedžerske kompetence na visokošolski, dodiplomski ravni, ki jih potrebujete za uspešno kariero v domačem ali tujem poslovnem okolju ali pri ustanavljanju lastnega podjetja, lahko pridobite na B2 Visoki šoli za poslovne vede. Gre za inovativno učno okolje, ki vam ponuja celovito izobraževanje, prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam, ter zagotavlja odlične učne rezultate.

Nova generacija poslovnih strokovnjakov


Program Management je na B2 visoki šoli povsem nov. Zasnovan je bil za usposabljanje nove generacije poslovnih strokovnjakov, ki bodo vodili prihodnost mednarodnih podjetij in organizacij. Je inovativen in praktično naravnan program, ki vam bo pomagal razviti poslovne in upravljavske kompetence, ki jih potrebujete za uspešno kariero.

Prednosti programa Management 

→ Njihov model poučevanja povezuje teorijo s prakso oziroma je izrazito praktično usmerjen. Med študijem boste tako soočeni z realnimi poslovnimi situacijami, prakso in del študijskega programa pa boste lahko po želji opravljali tudi v tujini. Na ta način boste lahko popolnoma izkoristili učno okolje in pridobili še mednarodni oziroma globalni pogled.

→ Vsebine v programu se stalno posodabljajo glede na dogajanja na trgu, mednje pa so vključili tudi vsebine iz poslovne analitike, ki je danes zelo iskano znanje med menedžerji, in tako imenovane mehke veščine oziroma leadership.

→ Predavatelji v programu Management so priznani in vodilni strokovnjaki, ki vzdržujejo tesne vezi s poslovnim svetom.

→ Do študentov ima B2 visoka šola zelo oseben in prilagodljiv pristop.

→ Študij traja tri leta, vaša diploma pa je mednarodno priznana.

→ Ta visokošolski program omogoča nadaljevanje študija v magistrskih programih, kot sta Marketing management ter Management in informatika

PROFIMEDIA
B2 Visoka šola za poslovne vede pa ponuja še druge za vas morda zanimive programe, to sta Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi ter Poslovna informatika. Več o njih ter možnostih vpisa preberite TU.