Na slovenske police je prišel prvi slovenski bralni dnevnik MOND!

16. 9. 2021, 12:00 | Promocijsko sporočilo

Dame in gospodje. Knjigoljubi. Knjižnji molji. Ljubitelji pisane besede. Spoznajte MOND - prvi slovenski bralni dnevnik - obvezni in ključni element sleherne knjižne police!

MOND - tvoja desna roka in nepogrešljiv življenjski sopotnik

MOND je vir tvoje osebnostne rasti. Je organizator. Predvsem pa je prostor, kjer bodo za vedno zbrani tisti trenutki, ki so ti med branjem orosili oči. Ali te do solz nasmejali. Trenutki, ko te je zapisano tako prevzelo, da si vrnil-a nekaj vrstic nazaj in vse še enkrat prebral/a. Trenutki, ko si si rekel/a: “Wau, to si moram pa zapomniti.”

Z MOND dnevnikom boš vse te trenutke in misli imel/a za vedno shranjene na enem mestu.

MOND - tvoja literarna kamrica

Ne skrbi. Dobil/a si nadomestne možgane. MOND bo namesto tebe vodil evidenco prebranih in izposojenih knjig. Saj veš kaj to pomeni, kajne? Nič več pozabljenih knjižnih naslovov in njihovih avtorjev. Nič več čudežno izgubljenih posojenih knjig.

MOND – knjižni svet želja

Nenazadnje pa še - nič več založenih listkov, zapiskov, sms-ov in zvezkov, kjer so se nabirale vse priporočene knjige, ki bi si jih v kratkem želel/a prebrati. Sedaj imaš vse na enotnem MOND seznamu.

MOND – ustvarjen z mislijo na okolje

Bralni dnevnik je eleganten, brezčasen, kakovosten in narejen iz trajnostnih materialov, oblikovan zanjo in zanj. Trenutno sta na voljo dve oblikovni različici in verjamemo, da bo njegov videz navdušil tudi najbolj zahtevnega “očesnega malarja”.

Hitro odlikaj na www.mondbook.com!

Torej – če ne moreš brez knjig, ne moreš brez bralnega dnevnika MOND. To je dejstvo. MOND have!