Ž.A. | 25. 1. 2023, 13:58 | Promocijska objava

Podjetje, kjer je tradicija povezana z moderno znanostjo

Metropolitan Slovenija

"Začel sem v raziskovalnem svetu in hitro mi je manjkalo, da lahko na koncu nekaj primem v roke," nam je zaupal Rok Kopinč.

Z doktorjem biomedicine Rokom Kopinčem, direktorjem razvoja in vodjo razvojne skupine podjetja Medex, smo poklepetali o poteku dela registriranih raziskovalnih skupin, moči čebel, prehranskih dopolnilih na osnovi čebeljih pridelkov, matičnem mlečku in imunskem sistemu.

"V podjetju Medex združiš raziskave in razvoj ter pripelješ do fizičnega izdelka. Skušamo delati izdelke, ki temeljijo na znanosti," nam še zaupa in poudari, da se ne ukvarjajo z vraževerjem, ampak zaupajo moderni znanosti, v prvi vrsti pa čebeljim pridelkom.

"Čebele so naše osnovno poslanstvo, kar dokazuje tudi naš slogan Moč čebel. Dokaz znanosti. Resnično prisegamo na čebele in njihove izdelke," poudarja Kopinč.

Registrirana raziskovalna ekipa Medexa je zelo pomembna za razvoj podjetja, a vendar pri tem Kopinč poudarja, da raziskovalec si ali pa nisi. "Kopljemo, dokler ne najdemo odgovora," doda.

Če želite več izvedeti o najbolj prodajanih čebeljih izdelkih Medex, med katerimi je zagotovo vsem poznan propolis, več o prehranskih dopolnilih na osnovi matičnega mlečka in delovanju podjetja Medex, ne spreglejte pogovora z dr. Rokom Kopinčem.