E. Č. | 19. 4. 2024, 08:45

Aretirali tudi v Sloveniji priljubljenega filmskega zvezdnika! Policija ga je ujela, ko je želel ...

Profimedia

Znani zvezdnik se je znašel v priporu, znane so prve podrobnosti odmevne policijske akcije. 

Sergej Trifunović velja za enega najbolj uspešnih in priljubljenih filmskih zvezdnikov. Danes 51-letni igralec je zaigral v nekaterih tudi v Sloveniji kultnih filmih. Le kdo bi ga lahko pozabil iz filmov Munje! in Ko odrastem, bom kenguru, nastopil je tudi uspešnici Montevideo, bog te je videl! in še bi lahko naštevali. Sergej Trifunović je v vseh pogledih zvezdnik, ki pa se je tokrat znašel - ne prvič - v precej neprijetnih težavah.

Kot poroča Nova.rs, je bil včeraj okrog 20. ure aretiran na Voždovcu v Beogradu, policija pa ga je ujela, ko je ... kupoval drogo! Sumijo ga, da je od znanca kupil menda manjšo količino marihuane. Aretirana oziroma pridržana sta bila kar oba, dodaja Nova.rs.

Profimedia

Kot ob tem dodaja Kurir, so Trifunovića prijeli, potem ko so policisti sledili avtomobilu neznanega moškega in ga zalotili pri predaji mamil. "Patrulja je opazila, da poteka primopredaja mamil, zato je sprožila aretacijo. V. A. so označila za preprodajalca mamil, Sergeja Trifunovića pa za kupca," Kurir navaja neimenovani vir, ki je dodal: "Pri Trifunoviću so našli en PVC-zavojček s približno 5 grami marihuane, ob pregledu vozila, ki ga uporablja V.A., pa so v torbici in PVC-vrečki, ki ju je hranil pod pokrovom avtomobila, našli približno 40 PVC-zavojčkov s približno 70 grami marihuane."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk