Uredništvo | 14. 5. 2024, 11:36

Grozljivo, kaj je storil po tem, ko je ubil malo Danko: mama razkrila, da je prišel domov in … (človek brez srca!)

Filip Krainčanić/Goran Srdanov/Nova.rs/osebni arhiv

"Čisto nič ni bilo drugače, vse je bilo običajno. Ko je Deki okoli pol štirih ali štirih prišel iz službe, smo jedli na letnem vrtu ..."

Malo več kot mesec dni po krutem umoru srbske deklice Danke Ilić primer še vedno buri duhove, trupla namreč še kar niso našli, edini, ki naj bi vedel, kje je, pa naj bi bil Radoslav Dragijević, oče dekličinega morilca Dejana Dragijevića.

Mala Danka je izginila 26. marca v Banjskem polju pri Boru, po desetih dneh intenzivne iskalne akcije pa je policija pridržala Srđana Jankovića in Dejana Dragijevića, uslužbenca javnega komunalnega podjetja Vodovod iz Bora, za katera se je sumilo, da sta deklico najprej zbila z avtom, nato pa je Dragijević priznal, da je Danko sam ubil, njeno truplo pospravil v prtljažnik in ga pozneje odvrgel na deponijo.

Truplo je skupaj z bratom Daliborjem in očetom Radoslavom dva dni pozneje premaknil, a ne želi povedati, kam. 

Morda vas zanima tudi:

Povsem običajno družinsko kosilo?

Dragijević je po krutem umoru normalno nadaljeval vsakdanje življenje, zaradi česar njegova mati Svetlana, poroča srbski Informer, še zdaj ne verjame, da je njen sin morilec. Pred kratkim je novinarskim ekipam pokazala prostor, v katerem je njen sin na dan umora "povsem običajno" kosil z družino v njihovem domovanju v vasi Zlot.

"Čisto nič ni bilo drugače kot po navadi, vse je bilo običajno. Ko je Deki okoli pol štirih ali štirih prišel iz službe, smo jedli na letnem vrtu, potem pa je šel delat neke vsakodnevne stvari," besede Svetlane Dragijević prenaša Informer.

Svetlana v zvezi s primerom sicer ni podala izjave, saj je izkoristila svojo pravico, da kot najbližja sorodnica ne priča, je pa policija pridržala očeta in brata Dejana Dragijevića. Oče Radoslav na vprašanja ni želel odgovarjati, brat Dalibor pa je navedel 20 lokacij, kjer bi lahko bilo truplo male Danke, vendar je le nekaj ur zatem zaradi zdravstvenih težav umrl v priporu na policijski postaji v Boru. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk