E. Č. | 10. 4. 2024, 12:16

Albanka povzročila grozljivo prometno nesrečo: zverižena pločevina usodna za brata (21) in sestro (19)

Dnevnik.hr/posnetek zaslona/Facebook/fotomontaža

Vse sta imela še pred sabo ... Potem pa je 29-letnica z objestno vožnjo končala vse. V sekundi.

Torek se je že prevesil v večer, sonce se je skrilo za obzorjem, zvezde na nebu so svetile vse močneje in močneje. Nekateri so že razmišljali o topli postelji, starša iz kraja Gradac na Hrvaškem pa sta doživela nočno moro, ki je nikdar ne bosta pozabila. Nočno moro, ki bo trajala do konca njunih dni. Nočno moro, ki je s sabo prinesla ostro bolečino, ki bo vsak naslednji dan bolela še bolj kot včeraj. V hudi prometni nesreči na državni magistralni cesti D-8 v kraju Ratac pri Dubrovniku sta življenji izgubila brat in sestra. Njemu je bilo 21 let, njej 19. Skupaj sta se usedla v jeklenega konjička in skupaj umrla v grozljivo zveriženi pločevini. 

"V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, 9. aprila, okoli 20.30, na državni cesti D-8 na območju Ratca pri Slanem, sta dve osebi umrli, ena oseba pa se je lažje poškodovala," je obelodanila lokalna policija in razkrila tudi podrobnosti hude prometne nesreče: "Do prometne nesreče je prišlo, ko je voznica osebnega vozila slovaških registrskih tablic začela nedovoljeno prehitevati vozilo pred seboj, zaradi česar je čelno trčila v osebno vozilo makarskih registrskih tablic, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 21-letni hrvaški državljan."

Policija je hkrati razkrila, da je prometno nesrečo zakrivila 29-letna Albanka, ki je bila lažje poškodovana. Bizarno, kajne? Umrla sta, ne da bi naredila kaj narobe. Oseba, ki je z objestno vožnjo vzela dve mladi življenju in za vse čase zaznamovala družino nesrečnega brata in sestre, pa se je ... lažje poškodovala! Pa naj še kdo reče, da je življenje pravično.

Novo na Metroplay: Mojmir Šiftar o zakulisju MasterChefa, stereotipih in ženi Anji