E. Č. | 22. 4. 2024, 10:58

Zmagovalec resničnostnega šova se bori za življenje! Priljubljenega zvezdnika ustrelil v prsni koš

Profimedia

Znani obraz se bori za življenje.

Iz Francija prihaja grozljiva vest o strelskem napadu, v katerem je bil huje poškodovan priljubljeni glasbenik Kendji Girac. Francoz, ki šteje komaj 27 let, je bil zmagovalec tretje sezone resničnostnega šova The Voice, v svoji glasbeni karieri pa je sodeloval tudi z nekaterimi svetovno znanimi zvezdniki, tudi Miko

Kot poročajo tuji mediji, je bil priljubljeni pevec v grozljivem napadu v Franciji hudo ranjen, potem ko ga je napadalec ustrelil v prsni koš. "Pevca so hitro prepeljali v univerzitetno bolnišnico v Bordeauxu, po streljanju pa naj bi bil buden in pri zavesti. Zdravstveno stanje očeta enega otroka pa trenutno še vedno opisujejo kot življenjsko ogrožajoče," poroča The Sun. Kendji Girac se je v ponedeljek zjutraj vračal s kampa v Biscarrossu, ko je do njega pristopil napadalec in ga huje ranil.

Profimedia

Girac je zaslovel leta 2013, ko je njegov stric na YouTubu objavil videoposnetek, na katerem je prepeval priljubljeno francosko uspešnico Bella. Videospot je hitro postal viralen in Giracu je prinesel mesto v francoski različici oddaje The Voice. Girac je blestel v tretji sezoni omenjenega resničnostnega šova in na koncu slavil z več kot 51 odstotki glasov. Od takrat je izdal pet uspešnih albumov in nastopal z nekaterimi največjimi zvezdami francoske glasbe, kot sta Vianney in Florent Pagny.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk