Najbolj digitalna parkirna hiša v Sloveniji

16. 3. 2021, 13:08 | Promocijsko sporočilo
Najbolj digitalna parkirna hiša v Sloveniji (foto: Easy Park) Easy Park

Ali si želite čim bolj enostavnega načina parkiranja v garažnih hišah po Sloveniji? Od zdaj naprej je to mogoče. Pred prvim vstopom v garažno hišo v mobilni aplikaciji EasyPark vklopite funkcijo CameraPark, in ta naredi vse namesto vas! Najprej lahko to novost preizkusite v mariborski garažni hiši City Parking.

Ko se zapornica in parkirnina aktivirata samodejno

V mnogih mestih po Sloveniji že zdaj z mobilno aplikacijo EasyPark preprosto iščete, plačujete za parkirni prostor ter polnite električno vozilo, od zdaj naprej pa boste še bolj enostavno parkirali v garažnih hišah. Z enkratno aktivacijo funkcije CameraPark v mobilni aplikaciji EasyPark se boste prepustili eni najboljših aplikacij za parkiranje v Evropi. Tokrat bo vse naredila namesto vas, saj se tako zapornica kot parkirnina aktivirata samodejno. Vsi, ki že uporabljajo EasyPark, vedo, da je izpopolnjena in praktična mobilna aplikacija njihov zaveznik v bitki s časom, iskanjem parkirišča in drobiža, tokrat pa jim nova storitev omogoča še preprostejše parkiranje v garažnih hišah.

Kako deluje funkcija CameraPark?

V mobilni aplikaciji EasyPark pred prvim vstopom v garažno hišo aktivirajte CameraPark funkcijo za izbrano vozilo oz registrsko tablico. Pri vseh nadaljnjih obiskih izbrane parkirne hiše to ni več potrebno. Nato EasyPark aplikacija samodejno vse naredi namesto vas!

Počakajte, da se zapornica samodejno odpre in se odpeljite. Ni vam treba vzeti nobenega listka na terminalu (Sistem za prepoznavanje registrske tablice samodejno prepozna vaše vozilo ob vhodu in izhodu, funkcija CameraPark pa samodejno začne in zaključi vašo parkirnino ter izvede plačilo.).

Ko odhajate, se preprosto odpeljete mimo zapornice in parkirnina se samodejno zaključi. Listka ne potrebujete vstaviti v terminal.

Kje lahko najprej uporabite to storitev?
Garažna hiša CITY PARKING v Mariboru

Pomoč pri aktiviranju CameraPark funkcije:

Na telefonski številki 05 88 88 023 ali po e-pošti: pomoc@easypark.si.
Obiščete lahko spletno stran www.easypark.si., kjer najdete odgovore na najpogostejša vprašanja.