"Nihče ni hotel pomagati. Dva kilometra sem sam porival BMW, ko so me drugi slikali in se smejali!"

Na hrvaški avtocesti

4. 12. 2020, 10:54 | Mobilno

              "Nihče ni hotel pomagati. Dva kilometra sem sam porival BMW, ko so me drugi slikali in se smejali!" (foto: profimedia) profimedia

Voznik BMW-ja iz Zagreba je postal viralni hit potem, ko so ga ljudje snemali medtem, ko je kar dva kilometra sam porival svoj avtomobil na hrvaški avtocesti A6 Reka - Delnice.

Sredi snežnega meteža je v sredo popoldne zastalo tudi vozilo voznika BMW-ja.

"Avto se je ustavil in ni mi preostalo drugega, kot da ga porivam. Gospodična, ki je bila v avtomobilu z mano, pa je vozila. Porival sem ga dva kilometra, čisto sem bil premražen, ljudje pa so se samo smejali," je za 24sata povedal voznik.

Ne le, da ljudem zanj ni bilo mar, še več: smejali so se mu in ga slikali.

Potem mu je nekako le uspelo spet vžgati avtomobil, da sta se s sopotnico lahko odpeljala dalje.

"Do Reke se nisva več ustavila. Srečno sva prispela na cilje, čeprav je bilo še nekaj borbe z določenimi odseki ceste. Vozil sem 30 kilometrov na uro in na koncu se je vse srečno končalo," je še dodal.

Mladenič, ki se mu je zgodila neprijetnost, je Marko Papić (24). Njegov Instagram pa naj bi do danes že 'pregorel' od številnih sporočil podpore, ki jih je dobil. Dodal pa je tudi: "Avto je športen in nizek in sploh ni za v sneg. Vendar nisem imel izbire, zaradi posla sem moral v Reko. Sicer redno treniram tudi v fitnesu, zato mi vse skupaj niti ni bilo težko. Bilo je kot mali trening."

Vir: 24sata.hr