Vse to lahko HOROSKOP pove o tem, kako umazan JE vaš avto

19. 5. 2021, 14:42 | Mobilno

              Vse to lahko HOROSKOP pove o tem, kako umazan JE vaš avto (foto: profimedia) profimedia

Voznice in vozniki, rojeni v znaku Tehtnice, Raka, Ribe in Kozoroga, so zanesljivi kandidati za slabo vzdrževanje motornih vozil. In, ne, tega si nismo izmislili v uredništvu, temveč so že pred leti dognali v čisto pravi študiji nekega britanskega distributerja za nego vozil pred leti.

In kaj so ugotovili?

Tisti, ki so rojeni v znamenju Vodnarja, Ovna, Škorpijona in Leva, svoje jeklene konjičke perejo enkrat na teden, Strelci in Dvojčki enkrat na štirinajst dni, medtem ko Device to opravijo enkrat na mesec. Pripadniki preostalim zodiakalnim znakom avto preprosto odpeljejo v avto-pralnico ali pa se pranja lotijo z gobo in vrtno cevjo, kadar je njihov avtomobil zares preveč umazan.

Na vprašanje, katero hišno opravilo bi raje zamenjali s pranjem avta, je 36 odstotkov anketiranih odgovorilo, da bi raje pokosili zelenico. Levi, Ribe in Biki bi raje kot oprali avtomobil stali za štedilnikom, medtem ko Tehtnice in Škorpijone dajejo prednost pranju posode. Eden od treh anketiranih Vodnarjev bi raje kot pral avto, odnesel smeti.

Očitno vodnim znamenjem ime ne odgovarja najbolje, medtem ko se ognjeni znak, kot je Lev, prav dobro počuti z mokro cunjo v roki.