Slovenska blogerka o Tjaši Kokalj Jerala v obleki H&M: "Prav nerealno huda je"

Ognjeno rdeča kreacija Iba Kamare

2. 12. 2021, 16:43 | Moda in dizajn | Piše: A. K.

              Slovenska blogerka o Tjaši Kokalj Jerala v obleki H&M: "Prav nerealno huda je" (foto: Tjaša Kokalj Jerala/Instagram) Tjaša Kokalj Jerala/Instagram

Slovenska modna blogerka in manekenka Eva Ahačevčič Pakiž je na zgodbah na Instagramu delila nekaj domače idile, med drugim je z malima hčerkama v prazničnem duhu okraševala dom.

Malo za šalo, malo zares je Eva sledilcem pojasnila, zakaj se jim celih 24 ur ni javila: zaposlena je bila z vozičkanjem, kuhanjem, igranjem in nakupovanjem Miklavževih darilc.

Objavila je še nekaj prazničnih nakupov in družinskih utrinkov s hčerama: z malčico Milo sta sestavili medeno hiško, dojenčica Karla, ki se je rodila letos spomladi, pa že zvedavo raziskuje svet okrog sebe.

Nato je Eva nadaljevala, da je tudi sama nameravala na H&M-ov dogodek, a ko je na družbenih omrežjih videla, kako "huda" je njena kolegica iz blogersko-manekenkih vrst Tjaša Kokalj Jerala ("prav nerealno, če smo pošteni"), si je premislila, saj je bila sama kar preveč ležerno napravljena.

Eva Ahačevčič Pakiž/Instagram

Takole je bila sicer na omenjenem dogodku videti dolgonoga Tjaša, nekdanja mis universe, pa tudi uspešna modna novinarka, voditeljica in poslovna ženska. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala)

V objavi je 35-letna mama štiriletnih dvojčic pojasnila tudi ozadje trajnostno naravnanega dogodka, ki ga je v Galeriji Edvard na Igriški priredil švedski modni velikan.

V Ljubljano so pri H&M postavili posebno inštalacijo, razstavo, ki jo je pripravila hrvaška umetnica Ivana Mrčela in predstavlja novo kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju stilistom Ibom Kamaro

Prav njegovo kreacijo v ognjeno rdeči je nosila Tjaša, ki so jo pod objavo zasuli s pohvalami.