Jezeršek: Podarite potico za nevidne junake

Srčnost in sočutje

16. 12. 2020, 12:00 | Promocijsko sporočilo

              Jezeršek: Podarite potico za nevidne junake (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

K lepšemu jutri želijo prispevati tudi Jezerškovi. Skupaj z vami! Združimo moči in približajmo praznike vsem tistim, ki zaradi nevarnosti širjenja okužbe z novim koronavirusom praznikov ne bodo preživljali v družinskem krogu.

Kako lahko nevidnim junakom približate občutek praznične topline? Darujte potico ali lePotičke za izbrane nevidne junake, Jezerškovi jih spečejo in z vašim osebnim posvetilom, v vašem imenu, dostavijo. V covid časih vam sicer priporočajo majhne lePotičke, ki so bolj varne in prijazne.

Promocijsko gradivo

Z akcijo »lePotičke od vas za nevidne junake« s skupnimi močmi praznike približajo vsem tistim junakom, ki v tem času požrtvovalno opravljajo svoje delo za boljši jutri, a nanje velikokrat pozabimo (medicinske sestre, strežno osebje, čistilke, kuharsko osebje v bolnišničnih kuhinjah, trgovke, komunalni delavci …).

Ker je deliti lepo, lahko lePotičke naročite na jezersek.si.

Ponudba Naroči ali podari potico je sicer ponovitev uspešne akcije, ki so jo Jezerškovi zvedli v mesecu aprilu.

Martin Jezeršek, generalni direktor podjetja Jezeršek gostinstvo, z navdušenjem pove, da jih je odziv več kot presenetil: »Nismo pričakovali takšnega odziva. V samo treh dneh smo zbrali več kot 200 naročil, od tega dobra polovica za nevidne junake po vsej Sloveniji. Gre za nevidne junake številnih bolnišnic, klinik, porodnišnic in zdravstvenih domov, pošt, policijskih postaj, domov za ostarele, centrov za usposabljanje, delo in varstvo, drugih domov in organizacij, kot je npr. Zveza prijateljev mladine Moste - Polje, kjer so se odločili za srčno gesto, da se vsem prejetim poticam odpovejo in jih bodo podarili naprej socialno ogroženim družinam, ki so vključene v njihove humanitarne programe. S skupnimi močmi bomo tako mnogim polepšali prihajajoče velikonočne praznike, za kar se vsem, ki so del te akcije, iskreno zahvaljujemo.« 

👉 To je najboljši recept za orehovo potico (po nasvetih Sonje Jezeršek)

Pri tem še dodaja, da so se dobrodelni akciji pridružili vsi člani družine Jezeršek – mama Sonja, ki bo s sodelavci v samo dveh dneh spekla vse potice, vsi štirje bratje, Martin, Luka, Jure in Rok, ki bodo podarili potice vsak svojim izbranim nevidnim junakom in jih tudi sami dostavljali po Sloveniji, sodelavci podjetja Jezeršek gostinstvo, poslovni partnerji in številni drugi posamezniki.

Z nakupom potice in sodelovanjem v dobrodelni akciji pomagate tudi podjetju Jezeršek gostinstvo, ki v teh dneh pogumno išče rešitve, kako v tako težkih razmerah ohraniti čim več delovnih mest in poslovanje podjetja.

Več informacij in naročilo lePotičk na jezersek.si.

Promocijsko gradivo

Pokrovitelji: