14. 9. 2021, 09:00 | Promocijska objava

3 koraki, ki vam zelo olajšajo vsakdan in vas naredijo srečnejše

PROFIMEDIA

Bitka s časom, ko je treba v enem dnevu opraviti vse potrebno, je včasih tako huda, da se enostavno pozabimo imeti lepo – izkoristiti življenje za užitke, dobro počutje, srečo. Poiščite stanje zadovoljstva v teh treh korakih.  

1 Spremenite 'nastavitev' v glavi

Vsekakor so nekatere stvari v življenju nujne – ali pa se vam takšne samo zdijo. Ste prepričani, da je na vašem dnevnem urniku čisto vse obvezno in se bo podrl svet, če česa ne storite? Čas je, da v sodobnosti pregovor Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri malce priredite in dobro razmislite, kaj je tisto, kar je resnična obveza in nujno opravilo, kaj pa ste si na urnik vpisali samo zato, ker ste po naravi deloholik in perfekcionist.

2 Besedici NE in PROSIM

Morda imate občutek, da morate še vedno nabirati všečke pri ljudeh - tako doma kot na delovnem mestu in v družbi. Ta občutek vas lahko obremenjuje in od vas ves čas 'zahteva', da ljudem prikimavate, namesto njih delate stvari, jih pretirano razvajate ... vse samo zato, da dobite odobravanje in potrditev. Pa je res vredno vsega vašega truda, časa in energije?

Prevprašite svoje odnose na vseh področjih in ugotovite, kje se preveč razdajate samo zato, da se ne boste komu zamerili ali izpadli nepopolni. Potegnite svoje meje in se naučite reči ne, kadar česa ne morete, ne zmorete ali nočete storiti. Naučite pa se prav tako reči prosim, kadar potrebujete pomoč, in naj vas ne bo sram to priznati. Verjemite, na ta način boste morda deležni celo več spoštovanja in naklonjenosti.

3 Osebni pomočniki

Okoli vas so seveda ljudje, ki vam lahko na vsakem koraku pomagajo pri opravilih in nalogah, poleg tega pa si lahko dandanes omislite tudi robota, ki je tako pameten, da vam bo izpolnil vse želje. Za še bolj intuitivno in nadgrajeno čiščenje stanovanja izberite najbolj premišljen robotski sesalnik iRobot, Roomba j7+, ki se ponaša z novo ravnijo personalizacije, nadzora in inteligence – domačo inteligenco.

iRobot

iRobot Genius 3.0 je zasnovan tako, da se brezhibno prilagaja vašemu domu in z vami sodeluje kot partner ter vam omogoča izjemno učinkovito čiščenje. Nauči se, kako najbolje krmariti po vaših tleh, si zapomni določene sobe in določeno pohištvo ter očisti tam, kjer je to najbolj potrebno. Čistiti lahko začne tudi samodejno, ko vi zapustite dom, in se zaustavi, ko se vrnete domov.

Medtem ko se bo ta robot učil vaših pravil čiščenja, vaših zahtev in povratnih informacij ter si zapomnil, kako se v prihodnje odzvati, boste vi imeli več časa za vse tisto, kar je za vas najpomembnejše, vas osrečuje in dela zadovoljne v vskadanu in življenju nasploh.