19. 8. 2021, 12:17 | Promocijska objava

3 razlogi, zakaj je tablični računalnik lahko vaš najboljši osebni pomočnik pri delu ali učenju

PROFIMEDIA

Ne glede na to, ali ga potrebujete za službo ali za šolo, tablični računalnik ima nekaj lastnosti, ki bodo pripomogle k vaši učinkovitosti in uspešnosti. Katere so?

Tablični računalniki so glede na specifikacije navadni osebni računalniki, na katere je mogoče namestiti vso programsko opremo, očitna razlika pa je v formatu – namenjeni so uporabi tam, kjer so navadni prenosniki preveliki in preokorni.

1 Učite ali delate lahko kjerkoli in kadarkoli

Po zaslugi majhnih dimenzij in teže, ki sta glavni prednosti tabličnega računalnika, ko ga morate vzeti s seboj v službo, na pot ali v šolo, vam ti omogočajo, da imate ves čas dostop do interneta, medijev in hitrih zapiskov, na izbiro pa so tudi takšni z vgrajeno kamero.

Med seboj se razlikujejo po tem, v koliko sekundah odprejo spletno stran, zaženejo aplikacijo in prilagodijo druge nastavitve, a s tabličnim računalnikom lahko povsem kakovostno kjerkoli in kadarkoli izvedete vsa osnovna računalniška opravila.

2 Zmogljivost in prilagodljivost

Izbrana tablica naj bo čim lažja oziroma enostavna za prenašanje naokoli, a ob tem bodite pozorni tudi na uporabo. Vaš tablični računalnik naj ima čim boljšo zmogljivost, za kar poskrbijo dober procesor, delovni pomnilnik za shranjevanje aplikacij in podatkov ter delovni spomin. Po možnosti zberite tudi tablični računalnik s prednjo kamero za videoklepete in zadnjo kamero za fotografiranje in snemanje.

3 Pomemben je zaslon

Pred nakupom obvezno razmislite tudi o velikosti zaslona, ki ima velik vpliv na uporabniško izkušnjo. Velikost zaslona, ločljivost, vrsta matrike in način zaznavanja dotikov naj bodo zelo pomembni kriteriji ob nakupu. Nadvse dobrodošlo je, da vam tablični računalnik omogoča večprstno upravljanje in delo s potegi prstov ter zaznava že najmanjši dotik. 

Odličen izbor tabličnih računalnikov, ki se lahko pohvalijo z vsemi tremi lastnostmi in popolnim zadovoljevanjem potreb ob učenju ali delu, smo našli na Shoppsterju. In to po znižanih cenah.

Preverite TU in morda tudi vi najdete takega, ki vam bo kar najbolj koristil, medtem ko opravljate službo ali se učite.

In še nekaj naših predlogov:

Shoppster
Shoppster
Shoppster