16. 12. 2021, 15:15 | Promocijska objava

Te 3 stvari vam bodo vsak dan močno olajšale delovne obveznosti

Huawei

Način, kako živimo in kako delamo, se nenehno spreminja, tempo življenja pa postaja vse hitrejši. Za večino je bilo delo od doma neznanka, zdaj pa so ga že sprejeli kot način dela. Ne glede na to, ali delate od doma, v pisarni ali hibridno, za vas smo pripravili 3 naprave, ki vam bodo pozitivno spremenile delovne dni in olajšale vse delovne obveznosti.   

Močna inovativnost za življenje v gibanju  

Huawei MateBook 14s je tanek in lahek prenosni računalnik, ki ga lahko vzamete povsod s seboj, ki pa je kljub temu dovolj močan za vse vaše poslovne in osebne izzive. Odklenete ga z obrazom ali prstnim odtisom in pripravljeni ste za delovni dan. Močna baterija tega računalnika vam bo omogočila ure in ure dela kjerkoli. Navdušila pa vas ne bo samo njegova enostavna in sodobna oblika, marveč tudi njegov FullView zaslon in hitrost osvežitve 90 Hz, zaradi katere vse na zaslonu teče hitro in brez ovir.

Huawei MateBook 14s vam bo omogočil prijetne delovne ure, zahvaljujoč certifikatu za nizko modro svetlobo in izboljšano zaščito za oči kakor tudi certifikatu za zaslon brez utripanja.

To je idealen računalnik za video in konferenčne klice. Štirje mikrofoni, vgrajeni spredaj, zaznavajo vaš glas v krogu 360° in na razdalji do pet metrov. Funkcija Personal Voice Enhancement uspešno filtrira tuje glasove v času sestankov in klicev in zagotavlja, da se vas vedno sliši zelo jasno in čisto.

Zahvaljujoč močnemu procesorju, lahko v vsakem trenutku zaženete več programov in uživate v neverjetnih ravneh večopravilnosti (multitasking). Poleg tega takoj lahko dostopate do vseh svojih datotek s pomočjo dvokanalnega pomnilnika in hitrega SSD.

Vhodi USB A in C vam omogočajo, da se povežete s katerimkoli aparatom. Če imate pametni telefon Huawei nova 9, ne potrebujete kabla. Povezana s Huawei Share brezžično tehnologijo, bosta ta dva aparata delovala kot eden in vam omogočila, da ju hitro in lahko povežete in da med seboj izmenjujeta podatke.      

Pametna ura za vse vaše potrebe

Če imate dela in obveznosti čez glavo, vam bo Huawei Watch GT 3 omogočila, da odgovarjate na telefonske klice, preverjate obvestila in berete sporočila hitreje kot do zdaj. Ta pametna ura vam bo pomagala, da ostanete zdravi in v formi, kar je dolgoročno edina pot do odličnih poslovnih rezultatov. V napornih dneh vas bo spomnila, da morate skrbeti za svoje zdravje, vzdržljiva baterija pa vas bo brez problemov spremljala ves teden.

Z nekaj tisoč dodatki in spremembami za ure, za katere se lahko odločite, Huawei Watch GT 3 po želji prilagodite svojemu slogu. Tako na uri lahko zamenjate pasove in jo hitro uskladite z vsakim videzom ter prilagodite vsaki priložnosti.

Mobilni telefon za vse, kar si želite

Ne morete si dovoliti, da ne sledite dogodkom, še zlasti ne, če je baterija prazna, vi pa od mobilnega telefona pričakujete zanesljivost in vzdržljivost. Rešitev je Huawei nova 9! Lahek mobilni telefon z velikim, kristalno jasnim zaslonom, ki vam omogoča pregledovanje vsebin, kjerkoli ste. Močna baterija, napolnjena v 38 minutah, je kos vsem poslovnim obveznostim. Življenje in delo v digitalnem svetu sta nepredstavljiva brez odlične kamere. Huawei nova 9 ima selfie kamero, ki snema v 4K-ločljivosti, in glavne kamere na zadnji strani, ki bodo posnele privlačne fotografije tudi v zahtevnih pogojih, s pomočjo ure pa lahko upravljate kamero.

Huawei