21. 12. 2021, 09:00 | Promocijska objava

5 najboljših razlogov za nakup te pametne ure

Huawei

Pametna ura je odlična naložba in obenem nepogrešljiv pomočnik v vsakdanjem življenju. Oglejte si nekatere ključne razloge, ki naj bi vas prepričali, da je pametna ura res tisto, kar potrebujete.

1 Olajšala vam bo življenje

Ni enostavno vzeti v roke mobilni telefon in odgovoriti na klic ali preveriti sporočila, če imate polne roke. Samo hiter pogled na vašo pametno uro in lahko preberete sporočilo ali odgovorite na klic. Povežite svoj Huawei Watch GT 3 s pametnim telefonom in odgovarjajte na klice in sporočila tudi tedaj, ko kuhate, telovadite ali ste nekje na prostem. Ne bo vam treba iskati mobilnega telefona ali prenehati s tem, kar počnete v danem trenutku. Hitro in enostavno boste komunicirali z drugimi, preverili, kako priti na določeno lokacijo, ali izvedeli, kaj se dogaja na družbenih omrežjih.

2 Bolj boste skrbeli za svoje zdravje

Pametna ura je odličen partner v ohranjanju kondicije in pri skrbi za zdravje. Huawei Watch GT 3 lahko oceni vaše atletske sposobnosti na osnovi vaših prejšnjih podatkov o teku. Upoštevajoč te podatke, vam bo ura izdelala znanstveno utemeljen, profesionalen načrt teka, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen tekač. Tako boste izboljšali učinkovitost treningov in lažje dosegli svoje cilje. Huawei Watch GT 3 bo dan in noč varovala vaše zdravje, ne glede na to, ali delate, telovadite ali spite. Lahko spremlja vaš spanec, da bi vam pomagala pri vzpostavitvi pravilne rutine spanja, spremlja vaš srčni utrip, uravnava dihanje in zmanjšuje napetost, ko ste pod stresom. AI algoritem omogoča natančno spremljanje srčnega utripa tudi pri naporni telovadbi in izboljša natančnost zdravstvenih podatkov, kot je količina kisika v krvi.

3 Uro lahko prilagodite svojemu stilu

Huawei Watch GT 3 se lahko popolnoma prilagodi vašim sproščenim, športnim ali svečanim kombinacijam in vsakemu drugemu stilu. Lahko zamenjate paščke in druge dodatke, ki bodo spremenili videz vaše ure. Ima več kot 10 000 možnosti, ki jih lahko prevzamete. Prilagojene so za tiste z bolj pogumnim, minimalističnim ali prefinjenim stilom, tako da Huawei Watch GT 3 lahko spreminjate in prilagajate sebi, vsaki svoji modni kombinaciji in vsaki priložnosti.

Huawei

4 Pametna ura z baterijo, ki res dolgo traja

Huawei Watch GT 3 podpira brezžično polnjenje, tako da lahko uporabite mobilni telefon za povratno brezžično polnjenje, če ste pozabili polnilec. Tako ne boste v ključnem trenutku ostali brez baterije. Baterija ure Huawei GT 3 premera 46 mm traja do 14 dni, pri uri Huawei Watch GT 3 42 mm do 7 dni. S pametno uro, ki vas nikoli ne bo izneverila, lahko spremljate vsak trening in ne spregledate nobene obveznosti.

Če ne veste več, kje ste, si lahko pomagate z Route back funkcijo, ki vas bo kot dober vodnik vrnila na pravo pot. Ko se boste nahajali na novem mestu, boste slišali glasovna sporočila o določenem času prihoda, oddaljenosti do cilja in o priporočenih rutah.

5 Ni več pomembno, kateri mobilni telefon imate

Nekoč je eden od pomembnih razlogov pri izbiri pametne ure bil, da je kompatibilna z vašim pametnim telefonom. Zdaj to ni več pomembno, ker je Huawei Watch GT 3 kompatibilen z Android in iOS napravami. Enostavno prevzemite Health aplikacijo na svoj mobilni telefon in izkoristite vse možnosti, ki vam jih ponuja pametna ura Huawei GT 3.

Podjetje Huawei je pred kratkim poleg pametne ure Watch GT 3 dalo na trg tudi pametni telefon nova 9, ki s svojo barvo Starry Blue privlači poglede. Najnovejši Huawei MateBook 14s, spoj elegance in velike zmogljivosti, se bo odlično prilagodil vašim osebnim in poslovnim obveznostim.