8. 10. 2009, 15:05 | Vir: Playboy

7 nujnih stvari za vročo zabavo

Shutterstock

Možnosti sta le dve. Ali imate skrajno mizerno zabavo, s katere hočejo vsi gostje pobegniti, še preden se na komercialki začnejo pornoreklame, ali sledite seznamu žurerskega inventarja, ki vam bo zagotovil, da bodo povabljenci ne le spraševali po ponovitvi, ampak vaše zabave razglasili za najbolj vroč dogodek v mestu. Za seznam gostov poskrbite vi, za vse drugo pa le sledite naslednjim sedmim nujnostim.

Koktajli vseh barv

Koktajli so na modernih zabavah stalnica, zato jih mešajte vi ali pa najemite profesi­onalnega mojstra, ki bo med pripravo opojnih napitkov vseh odtenkov mavrice goste zabaval še z žongliranjem s steklenicami. V vsakem primeru imejte pri roki svoj lastni set pripomočkov za pripravo koktajlov – enega takšnih vam ponuja tudi Playboy v svoji spletni trgovini. Odločite se, kateri bo koktajl večera, in ga navkljub vsem tistim najlepšim miškam na žurki zmešajte kar sami. Ne pozabite na sadni okras in seveda na to, da koktajli s svojimi imeni vedno ponujajo zelo dobre iztočnice za malce nesramnejši pogovor.

Mehurčki slavja

Družina Krug uspeva že od leta 1843 in že kar šest generacij kultivira to prestiž­no znamko šampanjca. Njihov izdelek je primeren odsev te dolgoletne tradicije, simbioza strasti in navdiha, napitek, ki z vsakim požirkom odkriva nova občutenja. In prav to je tisto, kar nujno potrebujete za osvežitev grl na dobri zabavi. Ko je užitek na vrhuncu, mora med udeleženci zakrožiti slasten šampanjec,  kot krona izbranega okusa, kot poklon za navzočnost, kot aperitiv za vse, kar še pride. Krug grande cuveé se ponaša z ravnotežjem med svežino in bogatostjo, je skorajda kremnega okusa in mamljivo odet v kraljevsko zlato barvo dekorativnega ­ovitka steklenice. Ko poči, se zabava šele zares začne.

Okus po morju

Eksotični okusi Vzhoda so čedalje bolj priljubljeni tudi v naši kulturi. Zato namesto čipsa in pice na svoji zabavi raje postrezite s sašimijem, japonsko kuharsko specialiteto, pripravljeno iz sveže surove morske hrane, narezane na izjemno tanke rezine živahnih barv, sploh iz sočno oranžnega lososa, ki je na pladnju videti kot prava umetniška poslastica. Ob njem postrezite še nevarno pekoč vasabi – za višanje temperature, kakopak. Za nekaj več izbora lahko ob sašimiju ponudite tudi nabodala iz morskih ježkov, ostrige za malce seksualnega naboja, morda tudi skrbno pripravljenega jastoga v kosih – morski miks torej, ki je trenutno najbolj priljubljena hrana na elitnih zabavah.

Odeti za after party

Kot gostitelj morate zagotoviti tudi ustrezen after party, počitek po udarnem žuru, z lagodnejšo glasbo, veliko sadja (ne pozabite, češnje in jagode so sadje, ki v številnih kulturah namiguje na seks) in predvsem veliko golote. Vaš bazen ali džakuzi bo spet prišel prav, vi pa za to poglavje lahko smuknete v uradno uniformo Hugha Hefnerja, očeta Playboya, ki za objemanje postavnih lepotic vedno stavi na kopalni plašč. A ne v tistega, ki ste ga na lanskem dopustu 'po nesreči' odnesli iz hotela – ta mora biti kakovosten, udoben, estetski kopalni plašč temnejše barve, ki je že na daleč videti kot pravi modni dodatek. Cigara in konjak pa sta le pika na i vašega požurerskega slavja. Čestitamo, vaša zabava je uspela!

Večopravilno

Estetika in funkcionalnost fotodokumentiranja morata sobivati v eni sami napravi, in takšen je nedvomno mobilnik gresso avantgarde royal black diamonds, vrhunski luksuzni mobilnik, ki vam bo z debelino 14 milimetrov in težo 135 gramov neovirano sledil na zabavi, lovil seksi trenutke z dvomegatočkovno kamero, snemal odseke dogodka in vse shranjeval na 64 megabajtov spomina, ki ga lahko s spominsko kartico razširite na dva gigabajta. Vmes se lahko z njim povežete tudi na splet in naložite utrinke na Facebook ter v realnem času povzročite, da se cedijo sline vsem, ki jim ni uspelo priti. Ali pa sploh niso bili povabljeni. In najlepše je, da ob vsem tem igranju niti ne veste, da imate v rokah enega najprestiž­nejših – pazite, gumbi so uokvirjeni z zlatom, izdelani pa iz črnih diamantov, številčnica je v rimskih cifrah – in dražjih mobilnikov na svetu. Cena? Ah, malenkost, 27.500 evrov.

Ustrezen zvok

Tisto, kar suka vaše zgoščenke, mora biti povezano s kakovostnimi zvočniki, če želite, da vsa soseska ve, kje je to noč najboljša zabava. Zvočniki so projektor podlage, ki bo gibala povabljence, in prav je, da so primerno močni, primerno čedni in primerno luksuzni. Izbrali smo štirisistemske zvočnike CM9 znamke Bowers & Wilkins, ki so prejeli nagrado EISA – so evropski zvočniki leta 2009/10. Odlikuje jih odlično razmerje med kakovostjo in ceno, zvok pa je bohoten, močan in ekspresiven. Navdušeni boste tako vi kot vaši gostje, še zlasti ona. Naj iz njih odmeva odličen plesni miks Live at the Playboy Mansion, ki ga je prav za seksi žurke v Playboyevem dvorcu sestavil francoski didžejski virtuoz Bob Sinclar.

Foto: Aleš Bravničar, Shutterstock, arhiv proizvajalcev

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord