1. 4. 2021, 14:23 | Promocijska objava

ALEJA v naslednjih dneh odprta, nakupovanje je povsem varno

Promocijsko gradivo

Najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji ALEJA tudi v naslednjih dneh po novih vladnih ukrepih deluje normalno od ponedeljka do sobote od 8.00 do 21.00.

Odprte so prodajalne, ki lahko obratujejo skladno z ukrepi, ki trajajo vse do nedelje, 11. aprila. To so: Megamarket Interspar, Müller, Slowatch, Big Bang, L'Occitane, Sensilab, Lekarna Ljubljana, Zlatarna Celje, Sten Time, Nova KBM, hrana za živali Hunter, telekomunikacijski operaterji T-2, Telemach, A1 in Telekom ter Nespresso.

Posamezne trgovine omogočajo tudi osebni prevzem nakupa, če izdelke naročite preko spleta (»Click&Collect«). Med drugim sta to prodajalni Pandora in Baby center.

Trgovina Hervis je delno odprta, torej možen je fizični nakup tehničnega blaga, kot so kolesa, električna kolesa, ure, skiroji, prav tako pa prodajalna omogoča »Click&Collect«.

Za osebni prevzem ali dostavo so odprti tudi gostinski lokali, v katerih lahko po novem prevzamete tudi alkoholne pijače, in sicer: Teta Frida, kavarna Zvezda, Vino in Ribe, Caffe DeLUXE, Chuty's, Boul in Han.

Vse podrobnejše informacije o posameznih trgovinah in gostinskih ponudnikih ter njihovem delovnem času najdete na spletni strani www.aleja.si.

Po sistemu »Click&Collect« lahko prek ALEJI-ne spletne strani v tem času tudi kupite darilne bone Desetak, ki so izvrstno darilo za veliko noč.

V teh dneh je v ALEJI še posebej pestro in vse v znamenju velike noči. Lahko si ogledate edinstveno velikonočno okrasitev s pisankami, zajčki in barvitimi pomladnimi cvetlicami. Lahko se tudi podate na lov za velikonočnimi pirhi in s preštevanjem pisank, ki krasijo velikonočno kreacijo, sodelujete v nagradni igri. Ko boste vse pirhe prešteli, lahko svoj odgovor oddate v velikonočno skrinjico na info točki. Nagradna igra traja vse do sobote, 3. aprila. Vse sodelujoče čaka sladko presenečenje. Pet srečnežev, ki bodo navedli pravilno število pirhov oz. se bodo pravilnemu številu le-teh najbolj približali, pa bo prejelo darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov.

Nakupovanje v ALEJI je tudi v tem času prijetno in popolnoma varno. Visoki higienski standardi vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev. Higienski ukrepi najsodobnejšega nakupovalnega središča so bili nedavno tudi certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.