Uredništvo | 10. 12. 2023, 21:00

Nekdanja ameriška lepotica iskreno o odvisnosti: "Tak je moj obraz zdaj"

Youtube/posnetek zaslona

Potem ko je pred kratkim prišla iz zapora, je na TikToku poslala srce parajoče sporočilo.

Cullen Johnson Hill je bila leta 1995 prva spremljevalka mis ZDA. Od takrat je preteklo že veliko vode, njeno življenje pa sta žal zaznamovala alkohol in protibolečinske tablete. Nedavno se je oglasila na TikToku in marsikoga šokirala s svojo zgodbo, pa tudi z videzom.

V življenju ji ni bilo postlano z rožicami

Ko so jo okronali za mis Virginije, se takratni 24-letni mladenki prelepega obraza niti sanjalo ni, kako kruta usoda jo čaka. Za marsikaj je kriva sama, priznava. "V življenju sem sprejela številne slabe odločitve, sem alkoholičarka, s to odvisnostjo se borim že od svojega 24. leta. Pred kratkim sem bila odpuščena iz zapora, kjer sem preživela 30 dni zaradi vožnje pod vplivom alkohola" je iskreno povedala na TikToku.

Youtube/posnetek zaslona

"Nek hudič me vedno znova vrača k pitju, a ni vredno tega," je dejala Američanka, ki je leta 1995 zasedla drugo mesto na izboru za mis Amerike. Ob tem je tudi povedala, da ji gre na bolje ter da ji ob strani stojita mož in sin. 

V svarilo mladim: "Tako je videti odvisnost"

Zaradi alkohola je dvakrat pristala v zaporu, s sledilci pa je iskreno delila opis svojega dolgoletnega boja z alkoholom in jim tudi obljubila, da bo spremenila svoje življenje. "Tako je videti odvisnost, to je moj obraz zdaj," je rekla 53-letnica, preden je v solzah pokazala stare fotografije s svojega lepotnega tekmovanja nekaj dni pred začetkom boja z alkoholizmom. 

Tik Tok/posnetek zaslona



"V redu sem. No, nisem v redu, ampak figurativno. Toda vsem vam sem želela sporočiti, da obstaja upanje," je nadaljevala. "Izplavala bom iz tega, imam čudovitega sina in moža, ki me imata zelo rada. Štiri leta in pol sem bila trezna. Vem, kakšna je treznost - čudovita je."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol