29. 1. 2024, 09:00 | Promocijska objava

Atraktivna mala dnevna soba v garsonjeri? Tudi to je mogoče!

promocijska fotografija

Dnevna soba je središče številnih domov. Je prostor, kjer se največ zadržujete s svojo družino, tako je hkrati delovna soba, otroško igrišče in prostor za sproščanje.

Kaj pa, če je vaše stanovanje zelo majhno? Se morate v tem primeru odpovedati dnevnemu prostoru? Nikakor! Z nekaj nasveti lahko namreč tudi majhno stanovanje dopolnite z atraktivno malo dnevno sobo. 

Dnevna soba v garsonjeri niso sanje

Mala dnevna soba v garsonjeri zagotovo ni nemogoča želja, pri njeni zasnovi je potreben le kanček iznajdljivosti.

Večfunkcionalno pohištvo je odlična izbira

promocijska fotografija

Izberite tabureje v obliki skrinj, s katerimi boste dobili sedišča in hkrati prostor za shranjevanje. Za najbolj primeren kos oblazinjenega pohištva v takšnem domu pa velja kavč z ležiščem s predalom za shranjevanje. Kot klubsko mizico pa izberite takšno, ki bo nudila tudi predale, kamor boste lahko shranili knjige, daljinski upravljalnik in podobno.     

Prostor za shranjevanje naj bo na steni namesto na tleh

promocijska fotografija

Stenski regali in police so zelo priročen pohištveni element. Ker jih pritrdimo na steno, ne zasedajo dodatnega prostora in so lahko odlično nadomestilo za dnevne regale in vitrine.   

Po pohištvo za malo dnevno sobo v Lesnino

Ne glede na to ali iščete pohištvene kose za malo dnevno sobo v malem stanovanju ali za dnevno sobo v garsonjeri, jih lahko poiščete v Lesnini. Izbirali boste lahko med širokim naborom kakovostnega pohištva. 

promocijska fotografija