1. 8. 2017, 17:56 | Vir: STA

Avstralija: Vlomil, se napil najdražje penine v hiši in omagal na postelji lastnice hiše!

profimedia

Avstralski državljan je kot Zlatolaska iz znane otroške pravljice vlomil v hišo, namesto bajne količine ovsene kaše pa si je nepridiprav postregel kar z najdražjo steklenico penine, ki jo je našel.

Ropar je popil večino penine, zaradi pijanosti pa omagal kar na postelji lastnice hiše. Ta je avstralsko Zlatolasko prijavila policiji.

Lastnica hiše je domnevnega 36-letnega roparja našla v svoji postelji, potem ko je ropar spil najdražjo steklenico penine v hiši, je za nemško tiskovno agencijo dpa dejal policist Richard Moore. Dodal je, da si je ropar pot v hišo utrl skozi vzhodna vrata. V hiši je odprl steklenico penine in zaradi pijanosti omagal sredi kaznivega dejanja.

Potem, ko je lastnica roparja videla v svoji postelji, je nemudoma poklicala policijo, ki je nepridiprava urno aretirala. Med aretacijo je bil ropar alkoholiziran. Pri testu alkoholiziranosti je za kar osemkrat presegel dovoljeno količino za vožnjo avtomobila.

36-letnik je bil obtožen vloma in ropa ter bo pred sodnika stopil 8. avgusta, kar pa zagotovo ni pravljični konec, ki ga je pričakoval.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.