17. 3. 2008, 12:20 | Vir: Playboy

Balonijada

Pljunili smo v ... akhm, roke, se lotili zahtevne naloge in po nekaj tednih terenskega dela je rezultat našega trdega dela končno pred vami: Playboyev veliki test kondomov! Verjemite, prišel vam bo še kako prav!

Za začetek kar odkrito zapišimo, da vsega, kar ponuja slovenski trg, nismo zaobjeli, kajti paleta izdelkov je enostavno prevelika. Izbrali smo le najbolj razširjene in uveljavljene znamke s polic supermarketov, trafik in lekarn. No, po nekaj specialnih izdelkov smo stopili tudi v enega izmed seks shopov. Delo je bilo seveda timsko, torej v paru, saj nas je zanimalo mnenje uporabnika in uporabnice. In to o vsem.

Kako se odpre embalaža, kako preprosta oziroma zahtevna je namestitev, kako se varovalo obnese med akcijo, kakšni so videz, barva, okus, vonj, občutek in cena, kako je z navodili in deklaracijo v slovenskem jeziku ...

Našemu budnemu ocenjevalnemu, no ja, organu ni ušla nobena malenkost in ocene so padale zelo neusmiljeno.

Seveda je v določenih okoliščinah težko biti povsem objektiven, zato bi se radi morebitnim krivičnim ocenam izognili tudi tako, da vas, dragi bralci in bralke, povabimo k sodelovanju – na naš naslov nam posredujte svoje mnenje in izkušnje. Na katero znamko in model prisegate in zakaj?

No, če se tako analitično še niste poglabljali v čudoviti svet pisanega lateksa, še namig: takle test je lahko izredno zabavna, razburljiva in vzburljiva igra v dvoje (seveda tudi v troje ali več, navsezadnje je to vaša stvar). V dolgih zimskih večerih si lahko tako do pomladi ustvarite svojo lestvico zmagovalcev. Predlagamo, da se dela ne lotite brez seznama kriterijev, po katerih boste ocenjevali, toda pozor: vse si morate zapisovati sproti, saj človek naslednje jutro kaj hitro pozabi na kakšno pomembno podrobnost.

Na testiranje se ustrezno pripravite, za prvo silo pa si priskrbite deset različnih modelov, tako da nekaj časa ne boste imeli zadreg: v ključnih trenutkih bo kondomček vedno pri roki.

Zdaj pa svinčnik in korenjaka v roke, delo čaka!

Kaj morate vedeti?

Ker vemo, da med pripravami na izstrelitev ne razmišljate o navodilih, ki so priložena pisanim škatlicam s kondomi, smo vam jih prepisali. Nič ne bo narobe, če jih vsaj enkrat preletite – da boste vsaj približno poznali tisto, s čimer se tako radi intimno družite.

  • Za začetek ...

  • Ko odsluži svojemu namenu ...

  • Kam z njim?

  • Opozorilo

  • Za boljši tek ...

  • In še nasvet

TEKST: Peter Feguš

FOTO Ivana Krešić

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.