11. 1. 2017, 14:45 | Vir: STA

Berlin: Malček je za napačno parkiranje dobil čokolado in pobarvanko!

profimedia
Berlin: Malček je za napačno parkiranje dobil čokolado in pobarvanko! (foto: profimedia)

Policija v mestu Osnabrück na Spodnjem Saškem se je ukvarjala z nenavadnim primerom poganjalca v obliki avtomobila, ki so ga našli napačno parkiranega pred policijsko postajo.

Storilec se je skupaj z materjo kmalu sam pojavil na policijski postaji, kjer so mu namesto opozorila, da naj v prihodnje tako ne parkira, podarili čokolado in pobarvanko.

Kot je povedala mati triletnega nadebudnega Jima, se je ta med sprehodom naveličal poganjanja plastičnega avtomobila, zato sta ga pustila ob stražarnici pred policijo, ker sta vedela, da bo tam na varnem. Ko pa sta se vračala s sprehoda, sta na avtomobilček oba pozabila, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

Policisti so se lova neobičajnega krivca za napačno parkiranje lotili na internetu, kjer so objavili fotografijo poganjalca.

Mati je nato skupaj s svojim triletnikom odšla na policijsko postajo, kjer so mu namesto opozorila podarili čokolado in pobarvanko. Prav tako ga je doletela čast, da se je lahko usedel v resnični policijski avto.

S tem pa presenečenj za malčka še ni bilo konec. Neka avtohiša mu je ponudila, da mu plastični poganjalec zamenja za pravi otroški električni avto. A na željo matere so to vozilo podarili ustanovi, ki skrbi za otroke. Jim pa se je domov z veseljem vrnil s svojim rdečim poganjalcem.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.