8. 4. 2010, 17:07 | Vir: Playboy

Boljša polovica dueta Goldfrapp

Promocijski material

Ni vprašanje, ali bodo kdaj posneli film o življenju britanske pevke Alison Goldfrapp, vprašanje je le, katera modrooka blondinka jo bo igrala.

Scarlett Johansson ne bi bila slab izbor. Če se bo le znala postaviti v kožo danes 44-letne upornice, ki so jo v mladih letih brcnili iz samostanske šole, ker je tam baje preveč uživala. Ko so jo vprašali, zakaj, je povedala, da se počuti kot v filmu.

Etiketirali so jo za afno in pospremili do vhodnih vrat. Alternativa je bila glasba. No, glasba, pa tudi snifanje lepila in kraja avtomobilov. Do poznih najstniških let je izkusila vse. Ali pa je to vsaj mislila. Če prevrtimo naprej, tja do preloma tisočletja, najdemo Alison na turneji z eminentno rok zasedbo Coldplay, točneje v njihovem avtobusu, ko plete pulover za pevca Chrisa Martina. Alison je namreč zelo spretna s pletilkami.

In mikrofonom. Kot vokalistka dueta Goldfrapp že od konca devetdesetih navdušuje v svojevrstnih elektropop in sintpop melodijah, ki bodo ravno te dni zaživele na novem studijskem albumu Head First. Album, za katerega Alison osebno trdi, da bo najboljše, kar nas bo zadelo v letu 2010. Komaj čakamo.

 

Darjo Hrib

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol