16. 7. 2020, 09:00 | Promocijska objava

To je trend letošnjega leta, ki bi nam ga gotovo priporočile naše mame

PROMO

Če vam pogosto zmanjkuje časa za običajna gospodinjska opravila, je dobra novica, da danes obstajajo rešitve, ki vse skupaj res precej poenostavijo. In tako postanejo med ljudmi pravi trend. Z razlogom.

Eno od gospodinjskih opravil, ki vzame največ časa in je obenem tudi najbolj statično oziroma duhamorno, je gotovo likanje. Marsikdo, ki se noče odreči sodobnemu (berite prezaposlenemu) slogu življenja, zato raje kupuje oblačila, ki jih ni treba likati, vendar si s tem seveda zelo omeji njihov izbor. Ni torej čudno, da se na tem področju iščejo drugačne rešitve in da je ta, ki nam jo je na primer ponudil Philips, postala pravi trend med ljudmi z modernim načinom življenja.

1 Brez izgubljanja časa

Namesto da bi ves svoj dragoceni čas porabili za likanje, brez slabe vesti počnite karkoli drugega, kar vam veliko pomeni, saj nekateri novo Philipsovo pametno likalno napravo imenujejo kar za čarobno, ko govorimo o prihranku časa. Likanje naj bi namreč skrajšala kar za 30 odstotkov.

Pametni likalnik Philips PerfectCare Elite je namreč najhitrejši in najzmogljivejši sistemski likalnik na svetu, po novem pa še najpametnejši – s samodejnim izpustom pare.

To morate vedeti: Kar 94 odstotkov uporabnikov je ta likalnik označilo za najpametnejši likalnik, ki so ga kdaj uporabili.

2 Brez odvečnega cirkusa (berite prežganin)

Ta pametni likalnik je tudi neverjetno priročen, sploh če niste ravno najbolj vešči likanja. Likate lahko vse od džinsa do svile, ne da bi vam bilo treba med tem preklapljati na različno temperaturo. Tako vam tudi ni treba razvrščati perila ali čakati, da se likalnik segreje ali ohladi – deluje brez nastavljanja temperature in hkrati zagotovljeno tudi brez prežganin.

Likalnik lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustite na oblačilih ali likalni deski, pa oblačila ne bodo prežgana in se ne bodo svetila. Za to poskrbi tehnologija OptimalTEMP.

3 Brez končnega razočaranja (berite trdovratnih gub)

Močan in neprekinjen samodejni izpust pare bo poskrbel za izjemno glajenje, zato na oblačilih ne bodo ostale nadležne gube. Pametni senzor DynamiQ natanko ve, kdaj in kako se likalnik premika, ter tako zagotavlja učinkovit izpust pare, kjer in ko ga najbolj potrebujete. Tako boste uspešno odstranili tudi najtrdovratnejše gube.

Dodaten izpust pare je odličen za navpično likanje s paro za osvežitev oblek in zaves.

Dodane vrednosti:

→ Likalna plošča T-ionicGlide zagotavlja vrhunsko drsenje in največjo odpornost proti praskam.

→ Varčevanje z energijo z načinom ECO: s Philipsovimi okolju prijaznimi izdelki lahko zmanjšate stroške, porabo energije in izpuste ogljikovega dioksida. 

→ Enostaven in učinkovit sistem za odstranjevanje vodnega kamna Easy De-Calc Plus poskrbi, da zaščitite svoj likalnik, podaljšate njegovo življenjsko dobo in zagotovite najboljše delovanje pare. 

→ Likalnik je neverjetno lahek in vam omogoča udobno uporabo, saj gladko drsi in ne obremenjuje zapestja. Ker je tako lahek, je primeren tudi za enostavno in učinkovito navpično likanje visečih oblačil s paro.

PROMO