14. 11. 2023, 10:32 | Promocijska objava

Cene energentov se ne nižajo. Kako z investicijo danes do manjših položnic v prihodnosti?

promocijska fotografija

Cene energentov še naprej ostajajo visoke. Ko se ozremo proti prihodnosti, se postavlja vprašanje, kako lahko zmanjšamo svoje prihodnje račune.

Pri ogrevanju v prihodnosti je ključnega pomena dejstvo, da bomo morali postati bolj učinkoviti. V svetu, kjer okoljska ozaveščenost in zmanjševanje stroškov postajata vedno bolj pomembna, so toplotne črpalke postale priljubljena rešitev za zagotavljanje nižjih stroškov ogrevanja in trajnostnega ravnanja. Ključno pri izbiri nove toplotne črpalke pa je razmišljanje dolgoročno in pri tem upoštevanje, kako bo prav ta služila vašemu domu v prihodnjih letih.

Višja začetna investicija za dolgotrajne koristi

Toplotne črpalke so znane po svoji trajnosti in zanesljivosti, če se uporabljajo in vzdržujejo pravilno. Njihova življenjska doba pa je najbolj odvisna od kakovosti. Na prvi pogled se zdi, da je investicija v dražjo toplotno črpalko nepotrebna in da ne bo prinesla veliko dodane vrednosti. Vendar pa se v daljšem časovnem obdobju prav to izkaže kot prava izbira, saj bo takšna toplotna črpalka delovala bolj učinkovito, tišje in z manj težavami. Poleg tega pa boste ostali na tekočem z najsodobnejšo tehnologijo v modernih toplotnih črpalkah, ki vam omogoči ogromno priročnih lastnosti. 

Toplotna črpalka, ki ponuja vse, kar potrebujete

Pri iskanju visokokakovostne toplotne črpalke, ki vam bo brez težav služila mnogo let, se lahko obrnete na podjetje Airabela, ki na slovenskem trgu kot uvoznik in distributer blagovne znamke Daikin ponuja različne vrste toplotnih črpalk, klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov in čistilnikov zraka. Podjetje Airabela je nedavno predstavilo novo vrhunsko toplotno črpalko Daikin Altherma 3 R MT, ki vam lahko služi kot odličen vzorčni primer pri izbiri nove kakovostne toplotne črpalke. Ta model se ponaša z izjemno energijsko učinkovitostjo vse do energijskega razreda A+++ s katerim boste zagotovo znižali svoje stroške ogrevanja. Pohvali pa se lahko tudi z delovanjem med izredno nizkimi temperaturami do -25 stopinj Celzija, nagrajenim dizajnom, povprečno glasnostjo do le 35 dBA in pa tudi najsodobnejšo tehnologijo, ki vam preko vgrajenega WLAN čipa omogoča upravljanje na daljavo.

promocijska fotografija

Uradni distributer Daikinovih toplotnih črpalk

Podjetje Airabela je locirano v Ljubljani na Šmartinski cesti 58a in je uradni uvoznik in distributer toplotnih črpalk Daikin, ki se ponašajo z visoko učinkovitostjo in zanesljivim delovanjem. Njihova ponudba vključuje toplotne črpalke različnih tipov in moči, ki se lahko prilagajajo potrebam različnih vrst objektov. Njihovi strokovnjaki pa so vedno na voljo za pomoč pri izbiri in načrtovanju.

Kontakt: 080 88 50 ali info@airabela.si