3. 6. 2020, 00:00 | Promocijska objava

Citypark obiskovalce časti sladice

profimedia

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču v Sloveniji, želijo v poletje zakorakati sladko, zato vas bodo pozdravili z brezplačno sladico.

Akcija poteka od 3. junija do 10. junija, v njej pa sodeluje vseh 8 gostincev iz gostinskega kotička v prvem nadstropju.

Brezplačno slaščico po vašem izboru lahko dobite ob naročilu hrane v restavraciji Imperio Mexicano, Balkan Expressu, Restavraciji Interspar, Burger Kingu, azijski restavraciji Han, Ošteriji pri Oljki, pizzeriji in špagetariji Al Capone in Lars&Sven burgers.

Kupone za brezplačno sladico bodo obiskovalcem v Cityparku in njegovi okolici delile prijazne hostese, nekaj pa jih bo na voljo tudi na info točki.

Veselijo se vašega obiska in želijo, da vam ostane v sladkem spominu.

   

Citypark

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

 

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec velikih nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Lani so najemniki na lokacijah SES ustvarili 2,83 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. SES nakupovalna središča so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.