10. 11. 2021, 09:00

"Avstrijci ne stojijo v vrstah za cepljenje zaradi otrok in ranljivih, ampak zaradi zrezka!"

profimedia

"Včeraj je avstrijska vlada napovedala: od ponedeljka naprej boste lahko obedovali v restavracijah samo še cepljeni in preboleli. Odstotk cepljenih stagnira na 60 % že mesece. In danes je gneča pred cepilnimi mesti. Avstrijci se ne bodo cepili zaradi ranljivih in otrok, ampak zaradi 'šnicla'. To je Avstrija!" je razočarano tvitnil Avstrijec Mario Zechner.

"In potem me ljudje sprašujejo, zakaj sem neprestano namrgoden. Upam, da me po koncu pandemije tega ne bodo več spraševali. To obrazu naredi dejstvo, da živim v družbi s 50 % zlobnih, asocialnih idiotov," je še nadaljeval ...

... potem pa dodal:

"Vseeno sem vesel, da jih je prepričal vsaj ta 'šnicel'. Kaj pa onkološki bolniki, ki jim ne bo uspelo dobiti termina operacije? Seniorji, ki cepajo kot muhe? Imunsko kompromitirani otroci v oddelkih intenzivne nege? Izgorelost medicinskega osebja? Ah, ko jih *ebe. Jaz hočem svoj ŠNICEL!"

Mariovo bentenje je medtem že nagovoril nekaj slovenskih čivkačev. Ti so se predvsem strinjali, da ne Avstrija in ne Slovenija v tem oziru nista nekakšen unikum, temveč da je očitno 'povsod isto'.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ