R.S. | 21. 11. 2023, 11:47

Denis Avdić presenetil z izjavo: dobrodelnega maratona letos ne bo?

Facebook/Radio 1/posnetek zaslona

"Nam se zdi, kot da bi vam ves čas težili," je povedal. 

Denis Avdić je poslušalce Radia 1 najprej šokiral z izjavo, da 28-urnega dobrodelnega maratona letos ne bo. Nato pa jih je razveselil z lepo novico. Eden največjih dobrodelnih dogodkov, od katerega nas loči točno en mesec, seveda bo - vendar tokrat v nekoliko drugačni luči. 

21. decembra se bo v centru praznične Ljubljane zgodil 28-urni dobrodelni ZAHVALATON Radia 1 in dm. Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morelj in pripravnica Lara bodo program v živo oddajali neprekinjeno 28 ur.

"Zahvalaton ga imenujemo, ker ste letos že pomagali v rekordnih zneskih. Deželak Junak, 12-urni dobrodelni maraton za žrtve poplav, Dobrodelna tekma nogometnih legend ... vse to so razlogi, da lahko rečemo samo hvala. Ne gre zato, da letos sredstva niso potrebna. Zbrani denar iz avgusta in septembra gre izključno žrtvam poplav, decembrski 28-urni dobrodelni maraton pa je namenjen izključno družinam v stiski. Namenjen je tistim, ki se prebijajo skozi vsakdan in tudi letos je ogromno takih družin. Ampak nam se zdi, kot da bi vam ves čas težili ... dajte, dajte," je v jutranjem programu povedal Avdić in razkril še nekaj podrobnosti letošnjega drogodka.

Facebook/Radio 1/posnetek zaslona

"Letos ste pomagali že ogromno, zato smo se odločili, da naredimo 28-urni dobrodelni zahvalaton. Seveda bomo prav tako zbirali denar preko smsov POMAGAM5 na 1919, veseli bomo vaših donacij, ki bodo namenjene družinam v stiski. Letos boste slišali zahvale, 28 ur zahval za vse, kar ste letos naredili. V zameni boste dobili dobili 28 ur zabave. Ne bo to klasični dobrodelni maraton, ker vas res težko spet prosimo. Zaslužite si 28 ur zabave in mi vam jo bomo pripravili. Kapo dol za vse, kar ste letos naredili, presegli ste vsa pričakovanja," je dodal. 

Tudi letos bo dogodek potekal na standardni lokaciji na Mestnem trgu ter na Kongresnem trgu, kjer bo znova poskrbljeno za veliko zabave. Prav tako bo ekipa Denis Avdić Showa ob 9. uri 22. decembra razkrila zbrani znesek. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord