12. 11. 2020, 14:45 | Vir: STA

Dijaki Gimnazije Kranj s sporočili ganili profesorje

Spletna stran Gimnazije Kranj

Dijaki Gimnazije Kranj so v sredo profesorje zasuli z ljubeznivimi in spodbudnimi sporočili na glavnem vhodu v šolo. Profesorji pa so bili pri tem zelo ganjeni in ponosni na svoje dijake. Živimo v nenavadnih časih, ki pa znajo pokazati tudi svoj tenkočuten obraz, so danes sporočili s kranjske gimnazije.

Dijaki so sporočila pustili na vhodnih vratih, poleg tega pa so profesorjem po elektronski pošti poslali še sporočilo, v katerem so se jim zahvalili za ves trud, energijo in dodaten čas, ki so ga vložili v poučevanje na daljavo, inovativne rešitve zapletov in soočanje z ovirami.

"Hvala vam za potrpljenje, vztrajnost in strpnost pri izzivih, nerazumevanjih in potrebi po novih razlagah," so zapisali dijaki.

Navedli so tudi, da so hvaležni profesorjem, da vztrajajo in jim omogočajo rast in razvoj kljub oviram, ki so nastale zaradi covida-19. Dijaki verjamejo, da je tudi profesorjem težko in se zavedajo truda, ki ga vlagajo v delo.

Zavedajo pa se, da čas, ki so ga profesorji vložili, ne bo kar prikorakal nazaj, a upajo, da lahko svojo hvaležnost vsaj malce pokažejo z besedami in nasmehi.

Izrazili so tudi upanje, da je njihovo presenečenje preživelo noč in da bodo besede prebrodile tudi razdaljo ter dosegle vse profesorje, ki so svoje delo pripeljali domov.

Celotno sporočilo si lahko preberete na spletni strani šole.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.