Uredništvo | 1. 3. 2024, 20:00

Dino Merlin razkril, v katerem ključnem trenutku se je odločil za nakup stanovanj v Ljubljani

Aleksandra Saša Prelesnik/Promo/fotomontaža

Med svojim gosotovanjem pri nas je v intervjuju za 24ur.com razkril kar nekaj zanimivosti.

Bosanskega pevca Dina Merlina pozna občinstvo celotnega Balkana, glede na to, da je brez težav kar dva večera zapored razprodal ljubljanske Stožice, pa ima kot kaže veliko glasbenih oboževalcev tudi pri nas. Pred ljubljanskima nastopoma je glasbenik v intervjuju za portal 24ur.com razkril kar nekaj stvari iz svojega zasebnega življenja. Med drugim tudi, zakaj je kupil kar dve stanovanji v Ljubljani - obe se nahajata v elitni novi soseski Schellenburg, kjer so lastniki prestižnih stanovanj postali tudi mnogi znani slovenski odvetniki, podjetniki in tudi naš košarkaški as Luka Dončić

Metropolitan

Merlin je v intervjuju izpostavil, da je z nakupom stanovanj, ki ga je opravil pred tremi ali štirimi leti, zadovoljen ter da mu ni žal zaradi te odločitve. A zakaj ravno Ljubljana? Kot je povedal pevec, se je v času epidemije z ženo sprehajal po Ljubljani, sem sta pripotovala zaradi cepljenja, ki ga je v času covida ljubljanski župan Zoran Janković preko vrste uredil njegovi ženi, ki ima visok pritisk.

Po njegovih besedah je bila takrat Ljubljana zaradi omejitev "zelo prazna", mesto je bilo tako prijetno, tako čisto in tako navdihujoče, da se je tistega večera odločil, da si želi tu imeti nepremičnino. "Da bom tako lahko večkrat prišel sem," je v intervjuju za 24ur.com razkril Dino Merlin.

Ob tem je potrdil, da je šlo res za nakup dveh stanovanj, kot smo to predhodno že poročali slovenski mediji.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord